LÄHETÄ KYSYMYS

Voit kysyä minulta mitä tahansa kysymyksiä tällä sivulla. Saan kysymyksiä useilla eri kielillä, joten valitettavasti en voi saada aivan jokaista kysymystä. Yritän valita kysymyksiä, jotka puhuvat laajalle lukijakunnalle ja voit etsiä vastauksiani tulevissa blogikirjoituksissani. (Jos tilaat blogini RSS-syötteen, voit seurata jokaista uutta julkaisua, heti kun se lisätään – klikkaa tästä tilaukseen.)

Kysy Kabbalistilta
Vastaan joihinkin esitettyihin kysymyksiin uudessa englanninkielisessä TV-showssani, Kysy Kabbalistilta, joka on tuotannossa ja julkaistaan piakkoin tällä sivulla. Yhdysvaltain asukkaat voivat esittää kysymyksiä puhelimitse 1-800-540-3234 (valitse vaihtoehto 3 ja jätä viesti).

Päivittäiset luennot,

Jos opiskelet Kabbala aineistoa, voit lisäksi kysyä minulta aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja saada vastauksia suorassa lähetyksessä, päivittäisellä Kabbala oppitunnilla, joita opetan Bnei Baruch Kabbalan koulutuskeskuksessa, Israelissa ja joka lähetetään suorana lähetyksenä Kabbalah TV:ssä, klo: 3:00 – 06:00 Israelissa (GMT +2), sunnuntaista perjantaihin [Aikavyöhyke]