Ryhmä On Pelastuksen Nooan Arkki

Vaikeus piilee sen ymmärtämisessä, että ryhmä tai ympäristö ei ole tilapäinen järjestely jota ei kohta tarvita. Ryhmä ei koskaan katoa ja on mahdotonta saavuttaa henkistä täyttymystä millään muulla tavalla. Näiltä muukalaisilta, ihmisiltä joita kerran vihasin, heidän sisäisestä maailmastaan minun tulee rakentaa oma sieluni.

Sen sijaan että näen heidän kasvonsa, luonteensa ja käytöksensä, minun tulee nähdä vain heidän sisäinen halunsa, jotta voin rakentaa heistä ”henkisen kehon” jolle voin lahjoittaa ja jolta voin saada innoitusta. Jos tällä tavoin hoidamme keskinäisen työmme, silloin tarjoamme toisillemme ”takeen”, kannustamisen tuntemuksen, kehittymisen ja lahjoittamisen voiman.

Silloin tulet tuntemaan aivan kuin sinua suojeltaisiin pahuudelta tässä ryhmässä, aivan kuin olisit ”Nooan arkissa”. Löydämme usein vastaavia ”turvapaikkoja” polullamme. Se muistuttaa äidin kohtua jossa kehitymme vaiheittain: sikiö-imetys-kypsyys (Ibur-Yenika-Mochin) kunnes synnymme uudella henkisellä tasolla, uudessa maailmassa.

Näin tarkastelemme ryhmää kunnes kytköksemme siihen on niin vahva että alamme vastaanottaa Valoa sen kautta, uuden kehityksemme ominaisuuksia, aivan kuten Nooan arkissa, äidin kohdussa. Myöhemmin synnymme ja alamme kehittämään kytköstä tähän ryhmään aivan kuten Ylempään Äitiin (Ima Ilaa): Vastaanotamme sitä kautta Aba ve-Iman vaikutuksen ja jopa sitä korkeamman.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed