Pysähtyminen On Putoamista

Kysymys: Mitä tarkoitetaan tasaisella kiihdyttämisellä suhteessa henkiseen päämäärään ja miten voimme mahdollisimman paljon ”painaa kaasua” näin ennen konventiota?

Vastaus: Henkisessä tilassa kiihdyttäminen on liikettä. Tämä siitä syystä että jos et tee tiettyä toimintaa nyt, silloin aikaisempia ansioitasi ei lasketa ja menetät vauhtisi jonka olet saavuttanut kaikilla aikaisemmislla toiminnoilla. Henkinen tila on kuin tyhjä luomakunta jossa ei ole muuta järjestelmää josta aloittaa laskenta ja jos et kiihdytä niin et liiku laisinkaan.

Tasainen tila on yhtä kuin nolla. Jopa kun lennät 10 mailia sekunnissa sitä ei pidetä liikkeenä, vaan se on sama kuin roikkuisit ilmassa. Henkisessä mielessä kiihdyttäminen on liikkumista ja se perimmiltään on toimintaa.

Siitä syystä ei ole ”kuilua” henkisten toimintojen välillä. Missä toiminta loppuukin, siellä uusi toiminta alkaa välittömästi, aivan kuten henkisen Partzufimin syntymässä. Tämä viittaa siihen että henkilön asenne ryhmää kohtaan ja ryhmän asenne häneen on oltava sellainen että se aina havahduttaa hänet toimimaan ja aina uusii hänen halunsa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed