Ilo Antaa Meille Voimia Polulla

Maailmassamme “teeskentely” kuulostaa jotenkin likaiselta. Soimaamme ihmisiä siitä “Miksi olet noin epäluonnollinen? Miksi teeskentelet ja valehtelet?”

Mutta taas meidän tapauksessa teeskentelemme tai pelaamme kaikkein autenttisimpien ja luonnollisten tekojen kanssa, koska ne auttavat meitä kohoamaan materialistisen maailman yläpuolelle. Kun “pelaan” henkisyyden tiloilla, kuvittelen itseni sinne ja kohotan itseni niitä kohti.

En halua pelkästään viihdyttää muita välittämällä iloani heille. Ilo ei ole pelkästään naurua vaan luottamuksen täyttymys ja polun oikeellisuus, päämäärä johon uskon. Tämä ilo antaa minulle voimia.

Tämä on se sama täyttymys, jonka täytyy hallita sisintämme yhtenäistymisen hyveen kautta, tarkoittaen todellisuudessa, korjatussa tilassa, Äärettömyyden maailmassa. Pelaten siten, yritän täyttää yhteisen halumme (henkisen astian Klin) aivan kuten Äärettömyyden maailman tilassa.

Tämä on hyvin jalo ja kannattava “peli”, joka muistuttaa Luojan pelistä Leviathan (mytologisen valaan) kanssa. Luoja, lahjoittamisen halu, pelaa luomansa luomakunnan, vastaanottamisen halun kanssa pyörittäen sitä kaikkiin eri suuntiin ja täyttäen sen Hochman Valolla.

Näin haluan täyttää koko ryhmän yhteisen nauttimisen halun Hochman Valolla. Tämä tarkoittaa, että pelaan hyvin jalolla asioilla, vaikka se näyttääkin hyvin yksinkertaiselta toiminnalta jonka jokainen henkilö kykenisi tekemään.

Meidän täytyy ymmärtää että henkilön näkökulmasta tämä peli on hyvin vakava teko. Eikä egomme salli meitä alentamaan ylpeyttämme tullaksemme osaksi tätä peliä ja ryhtyäksemme suorittamaan näitä tekoja suhteessa ryhmään. On taattua, että löytyy ihmisiä joille tämän pelin pelaaminen on helppoa ja myös niitä jotka kokevat itsensä ilmaisun helpommaksi sisäisesti. Sisäinen työ on jokaisen henkilön velvollisuus ja sen täytyy seurata ryhmässä ylläpidetävää kohotettua tilaa.

Tilanteet voivat vaihdella ulkoisesti. On aikoja jolloin joudut jatkuvasti teeskentelemään olevasi inspiroitunut, sillä jos olet “pienten lasten” ympäröimänä, et voi sallia itsellesi vapautta näytää heille oikeaa tilaa. Jos kyseessä taasen on ryhmä edistynietä oppilaita, he voivat tehdä päinvastoin; sen sijaan että he pelaisivat “ulkoista” peliä, he voivat olla vakavia ja ilmaista jopa surunsa luodakseen vastakkaisuuden sisä-ja ulkopuolien välille. Näin suuret Kabbalistit käyttäytyivät menneisyydessä. Me olemme kuitenkin pieniä ja meidän täytyy pelata tai “teeskennellä” ulkoisesti, ilmaista iloa.

Luonnollisesti, kaikki levitystyömme täytyy koostua ohjelmista jotka tuovat iloa ja jättävät ihmiset hyvälle tuulelle. Laulujen tulisi olla vähemmän surullisia ja iloa tulisi olla enemmän!  Meidän täytyy tuntea ystävän tai koko laajan yleisön sydän ja pitää huoli ettemme masenna tai aiheuta heille syvää surua vaan sen sijaan annamme heidän tuntea iloa ja yhtenäisyyden tunnetta. Tämä on se koko viisaus.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed