Kuinka Tulla Ulos Umpikujasta

Jos ryhmä on tullut keskinäisen vihan umpikujaan, silloin on parempi hajottaa se ja antaa ihmisille mahdollisuus nähdä totuus. Anna jokaisen henkilön olla kotonaa ja arvioida elämäänsä. Vihasta tulee vähemmän sokaisevaa ja henkilö saa objektiivisemman kuvan ystävien välisestä vihasta tuoden hitusen rationaalista ajattelua tunteisiin.

Sen jälkeen henkilö alkaa pohtimaan, mitä hänen tulisi tehdä tälle vihalle, mistä se tuli ja mitä varten se on annettu. Sitten hän muistaa, että vihan on keino kohota ylöspäin. Loppujen lopuksi Luoja loi pahuuden ilmentymän ja tarkoituksellisesti herättää vihan välillämme jotta kääntyisimme ja paljastaisimme Hänet. Kabbalan tiede on keino paljastaa Luoja ja sinulla on mahdollisuus paljastaa hänet juuri nyt.

Luoja tulee paljastetuksi vain egoismimme yläpuolella. Niin kauna kuin tunnemme voivamme hyvin, emme voi kääntyä hänen puoleensa. Meidän täytyy ymmärtää, että kaikki kehitys on seurausta negatiivisista havainnoista. Jos henkilö tuntee voivansa hyvin hän ei tee elettäkään; tämä on luontomme.

Sen vuoksi on mahdollista työstää lähimmäisenrakkautta, jos kuvittelemme kaikki prosessit ja tilat joita meidän täytyy käydä läpi, jos tutkimme niitä itsessämme ja ymmärrämme ne, kirjoitamme ne ylös, palaamme itse-analyysiin muutaman kerran päivän aikana sekä lisäämme siihen loogisen ajattelun ja tunteen. Näin alamme kontrolloida jokaista tilaa, hyvää tai pahaa ja käytämme niitä keinoina “vipuina” jotka mahdollistavat siirtymisen edistyksen seuraavalle asteelle.

Jos jokainen meistä pyrkii hajottamaan egonsa, “kivisen sydämensä”, se tarkoittaa että astumme sisään ystäviemme sydämiin. Paljastamme lopulta sen ainoan olemassa olevan tilan, jonka egoisimimme salasi meiltä.

Emme työskentele ryhmää tai ystäviä varten, vaan yksinkertaisesti todellisuuden käsityksemme ja sydämemme muuttamista varten. Ongelmana ei ole ystävät tai ryhmä. Olemassa on vain sieluni, joka minun täytyy koota yhdeksi kokonaisuudeksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed