Rakkaus Joka Kukistaa Vihan Vuoren

Pahuuden ilmentymä” ei ole vain luontainen halu satuttaa jotakuta. Se luontainen ominaisuus ei ole vielä pahuutta. Paljastamme pahuuden vasta kun alamme opiskella Tooraa, Vetää uudistavaa Valoa puoleemme ja toivoa yhtenäistymistä tämän Valon kanssa.

Toisin sanoen pahuuden ilmentymä ei avaudu todellisuuden yksinkertaisella, maallisella tasolla. Se tulee paljastumaan ennemminkin vain niille ihmisille joilla on henkisyyden geeni, “sydämen piste“, henkilölle joka liittyy Kabbalistiseen ryhmään ja alkaa työskennellä siinä ylittääkseen egoistisen intention “itseään varten”.

He käyvät läpi kehityksen kaikki alustavat asteet Abrahamin, Iisakin, Jaakobin ja Egyptin maanpaon sisäiset tilat, kunnes saavuttavat epätoivon tilan, jolloin he ymmärtävät etteivät kykene yhtenäistymään kuten on sanottu: “Ja Israelin lapset huusivat työstä”. Tarkoittaen sitä, kun pahuuden ilmentymä Faarao on viimein paljastunut heille.

Tämä ei kuitenkaan ole kaikki. He pakenevat Faaraolta, aivan kuin kohoaisivat sen yläpuolelle ja paljastaisivat pahuuden. Ylitettyään Punaisen Meren ja näin ollen irrottauduttuaan egoisimin pahuudesta he tulevat ymmärtämään, että tämä pahuus on kuin Siinain vuori (vihan, pahuuden vuori). Vain siinä tlassa kun he käsittävät tämän pahuuden korjauksen, menetelmä tulee paljastetuksi heille, jota kutsutaan “Tooran antamiseksi.”

Myöhemmin he kohtaavat tilan toisen puolen: “Loin pahuuden ilmentymän ja loin Tooran mausteeksi, uudistuksen lääkkeeksi”. Jos löydät “pahuuden ilmentymisen” hajoamisen voiman sisältä, pystyt silloin parantamaan sen. Tämä on se voima joka erottaa sinut muista ja se avautuu vain jos olet halukas yhtenäistymään, antamaan kaikkesi yhdistymisen puolesta.

Silloin tulemme tuntemaan “pahuuden ilmentymän” ja se on hyvin korkea paljastumisen taso. Ymmärrämme silloin, että meidän täytyy tulla yhdeksi mieheksi ja sydämeksi yhteisen takuun kautta (ennen tätä henkilö ei voi ymmärtää mitä se tarkoittaa). Sen jälkeen kehitämme Tooran tarpeen: korjauksen lääkkeen. Tulemme itse asiassa ymmärtämään, ettemme kykene tekemään mitään itseksemme ja että kaikki saavutuksemme ovat Uudistavan Valon vuoksi joka paljasti meille pahuuden ja voi nyt korjata, uudistaa sen.

Kun Valo saa aikaan rauhan väillämme, se tarkoittaa että se (Valo) lisää lahjoittamisen intention pahuuden ilmentymäämme, jonka jälkeen “kuoleman enkeli” muuttuu “pyhäksi enkeliksi”. Sen takia on sanottu: “Loin Tooran mausteeksi” pahuuden ilmentymälle, tarkoittaen että lisäämme siihen vain lahjoittamisen pyrkimyksen, kuten mausteen, emmekä pyri tuhoamaan sitä. Kaikki pahuutemme säilyy ja avautuu, ilmenee yhä korkeammalla asteella antaakseen meille mahdollisuuden rakentaa “sermi” sen ylle.

Näin ollen kasvamme: Jokainen voi kasvaa pienestä pisteestään Ikuisuuden maailmaan ja saavuttaa sen valtavan halun, Klin (astian) jonka Luoja loi alun alkujaan. Tulemme nimittäin pahuuden ilmentymän kautta Luojan kaltaiseksi, kasvaen siinä kuten kohoava taikina.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed