Anna Haluni Takaisin Minulle

Ympäristö ei ole ihmisten kasvot aineellisissa kehoissaan, vaan halu ja voima jonka vastaanotan heiltä. Silloin tämä halu muuttuu omakseni, se lisätään sydämeni pisteeseen.

Jos kykenen vastaanottamaan heiltä lahjoittamisen mahtavuuden vaikutelman, Luojan, henkisen päämäärän, halun lahjoittaa, silloin minulla on mahdollisuus yhdessä heidän kanssaan havahduttaa Valon voima joka on siellä kätkettynä. Silloin, Valon vaikutuksesta, tuo halu alkaa korjaantua – tarkoittaen että vastakohdan sijasta minulle näyttäytyy henkisyyden kasvot, lahjoittamisen ominaisuus jossa minä paljastan elämäni lahjoittamisen Valossa. Tämä on henkisen maailman paljastuminen, Luojan paljastuminen luoduille.

Tästä syystä Luojaa kutsutaan hepreaksi nimellä Boreh – tule ja näe, tarkoittaen kaikkea sitä mikä kerääntyi haluista ympäristössä. Ympäristö on oma haluni, mutta nähtynä kääntöpuoleltaan ja siksi vain näennäisesti vuorovaikutuksessa toisiin ihmisiin.

Vastaanotin tämän halun heiltä ja ymmärsin että se on omani ja siksi haluan liittää sen uudelleen itseeni. Henkisyys on kuitenkin konstruoitu niin että minun AHP (alempi osani) on Galgalta Eynaimin (ylemmän osan) sisällä kaikissa muissa. Siksi en voi palata AHPiin vastaanottamatta Galgalta Eynaimin kaikilta muilta.

Osoittautuukin että vastaanottava haluni palaa takaisin, mutta yhdessä muiden lahjoittavien halujen kanssa, tarkoittaen korjattujen halujen kanssa ja liitän ne itseeni yhdessä Hassadimin Valon kanssa joka täyttää ne. Näin lahjoittamisen mahtavuus, jonka yritin vastaanottaa ympäristöltä on valmis henkinen astia (Kelim), halu jossa saavutan henkisyyden.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed