Talleta Halusi Ja Tulet Vastaanottamaan Valon

laitman_534613 Mitzvot (käskyä) ja Tabernaakkelin, asumuksen rakentaminen tarkoitavat ihmisen 613 halun korjausta. Rakentaaksemme oikeanlaisen, uudistetun yhteyden toisiimme, meidän täytyy yhtenäistyä heidän kanssaan 613 kanavan kautta, aivan kuten verisuonet yhdistävät ruumiinosat kehossamme.

Meidän täytyy korjata nämä halut muuttamalla niiden egoistinen pyrkimys käyttää muita omien mielihalujemme täyttämiseen, lahjoittamisen haluksi. Sillä tavalla saavutamme tilan, jossa olemme keskinäisessä yhteydessä toisiimme globaalin, integraalin yhteyden kautta, aivan kuten se on olemassa Luonnossa ja kuten nykyinen maailmamme vaatii meitä tekemään.

Kuvittele että jokaisesta henkilöstä levittäytyy 613 halua, aivan kuten lonkerot kurkottavat kaikkia muita kohti. Kaiki halut yhdistyvät ja muodostavat sitovan ristikon välillämme. Sen lisäksi jokainen halu sisältää viisi “karkeuden” astetta; 0, 1, 2, 3 ja 4. Kaikki nämä yhdistyvät ja kietoutuvat yhdeksi suureksi, paksuksi kerrokseksi, jonka läpäisee valtava määrä erilaisia yhteyksiä.

Tätä yhtenäistä haluamme, joka koostuu kaikista haluistamme kutsutaan Shehinaksi (Jumaluudeksi), Tabernaakkeliksi (“Mishkan” tai asuinpaikka), Temppeliksi, astiaksi, meidän sisäisen lahjoittamisen astiaksi, Knesset Israeliksi (Luojaa varten kerääntyneiden halujen ryhmäksi).

Ihmiset jotka pyrkivät “suoraan Luojan luokse” (Yashar El) ja haluavat paljastaa Hänet, tuovat kaikki heidän halunsa yhteen (Knesset tai kokoaminen) ja rakentavat yhteisen halun, jossa Luoja on paljastettu. Tämä on Temppelin rakentamisen työ, astia “talo”, “asumus” joka henkilön tulee rakentaa omista haluistaan,  jotta Jumaluus avautuisi siinä, tarkoittaen rakastamisen ja lahjoittamisen henkistä ominaisuutta, Luojaa.

Sen lisäksi henkilö vastaanottaa sen mikä alun alkujaan oli valmisteltu häntä ja meitä kaikkia varten: Valo, joka täyttää tämän yhteisen halun. Sitä pidetään siten talletuksena, takuuna (Pkudin, takuuta sanasta Pikadon, suositukset, käskyt, Mitzvot). Uhraat (Makriv) halusi kumoamalla egoismisi ja niin ollen tuot itsesi lähemmäs (Mekarev) Luojan paljastumista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed