Machsomin Ylittäminen Yhdessä

Kysymys: Voimmeko ylittää Machsomin tulevan konvention aikana?

Vastaus: Sitä me kaikki odotamme ja haluamme yhdessä! “Machsom” on este tämän maailman ja henkisen maailman välillä. Se on ihmisen egoistisen aikomuksen, intention korvaaminen lahjoittamisella. Kuilua näiden välillä, rajaviivaa, läpipääsemätöntä jakajaa kutsutaan “Machsomiksi” (este, puomi).

Elämme ainutlaatuisia aikoja. Meidän sukupolveemme saakka jokainen ylitti tämän esteen, “Machsomin” itsenäisesti, keräännyttämällä henkilön sisäisiä ponnistuksia, kunnes riittävä määrä oli kerätty, “lasi tulvinut yli” ja uusi tila paljastui yllättäen henkilölle.

Olemme nykyään globaalissa maailmassa, joka avautuu meille enemmän ja enemmän. Kabbalistinen ryhmämme ei ole vain muutama henkilö, kuten kuten asia oli kauan aikaa sitten, jolloin vain kymmenen Kabbalistia kerääntyi yhteen: nyt meillä on miljoonia ystäviä ympäri maailmaa.

Sen vuoksi luulen että elämme uutta aikakautta jolloin Machsomin ylittäminen tulee, kuten Toorassa on kuvattu: “koko kansan kautta” tai suurin joukoin-en masse. Oletan että paljastuminen tulee ilmenemään koko maailman ryhmälle tai ainaki joillekin osille jotka pystyvät jatkuvassa yhteydessä kanssamme, opinnoissa ja työssä. Näin ollen se ei tule paljastumaan vain muutamille valituille yksilöille, vaan meille kaikille yhdessä.

Loppujen lopuksi korjauksen prosessi on saavuttanut niin kehittyneen tilan, että Kabbala on tullut ulos salauksesta ja tullut avoimeksi kaikille. Sen täytyy tuoda muutos, ei pelkästään pienelle eristetylle ryhmälle, kuten asia oli aikoja sitten, vaan laajassa skaalassa maailmanlaajuiselle ryhmälle, kuten meidän ryhmällemme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed