Väärä Yhtäläisyys

Kysymys: Vahingoittaako nykyaikainen sukupuolten yhtäläisyys miesten ja naisten välistä suhdetta?

Vastaus: “Yhtäläisyys”, jonka järjestämme egoistisen ajattelumme mukaan ei oikeasti ole yhtäläisyyttä, vaan luonnon lakien vääristymä. Luonnossa maskuliiniset ja feminiiniset ilmentymät eivät ole identtisiä, vaan sitä vastoin ne ovat erilaisia, vastakohtia ja kaukana toisistaan kaikin mahdollisin sisäisin ja ulkoisin ominaisuuksin, kuten persoonan aktiivisuuden, psykologian ja kaiken muun mukaan. Vetämällä yhtäläisyyden merki näiden kahden välille, murskaamme luonnon ja luomme valtaisan halkeaman joka ei loppuviimein hyödytä ketään.

Minun ei tarvitse selittää mitä luonnon keinoja vastaan toimiminen tarkoittaa. Sen sijaan että opisimme luonnosta ja antaisimme molemmille sukupuolille sopivan muodon, yritämme tehdä mitä ikinä mieleemme juolahtaa niin kovasti, että tämä aiheuttaa lisää ongelmia. Loppujen lopuksi, kukaan ei tule olemaan onnellinen tästä “yhtäläisyydestä.”

Minun täytyy olla luonnostaan ihminen, omata tietyt ominaisuudet ja suorittaa tiettyjä toimintoja. Minulla on paikka, joka minun täytyy ottaa. Se on paikka rauhoittumiselleni, korjaukselleni, täyttymykselleni ja täydellisyydelleni.

Sen vuoksi en voi langeta egoismiin,  joka hallitsee minua ja toimii miten ikinä haluaa egoististen voimien mukaan. Ei ole epäilystäkään etteikö kaikki tämä vahingoittaisi vakavasti asioita.

Toivotaan että pääsemme jotenkin korruptiosta täydellisyyteen. Tiellämme on kuitenkin odottamassa useita vaikeuksia.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: