Anna Valon Toimia!

Kysymys: Paljastaaksemme Ylemmän voiman meidän täytyy tulla ulos itsestämme- egoismistamme. Mutta pohjimmiltaan teemme sen itsemme takia, saavuttaaksemme ikuisen mielihyvän. Eikö tämä ole kaikkein egoistisin asia mitä voi olla?

Vastaus: Totta! Luonnollisesti, kaikki tekomme ovat puhtaasti egoistisia. Kuinka paljon tahansa valehtelen itselleni halusta yhtenäistyä toisten kanssa, saavutta rakkaus lähimmäisiini, kaikki tämä on henkilökohtaiseksi tyydytyksekseni.

Jotain hyvin erikoista kuitenkin tapahtuu keskellä, jotain jota emme edes tiedosta. Kun yllytämme toisiamme: “Yhtenäistytään! Lauletaan ja tanssitaan! Opiskellaan yhdessä!” Herätämme Ylemmän voiman. Se vaikuttaa meihin ja muuttaa meitä jopa ilman intentiotamme. Tätä kutsutaan Segulaksi , Ylemmän Valon “ihmeelliseksi ominaisuudeksi”.

Sitten tunnen yllättäen: “Oikeasti? Haluan oikeasti muuttua? Miksi näin yllättäen? MIkä minä olen, hullu? Lahjoittaa? Rakastaa oikeasti? Ajatella muita? Mitä minulle sitten tapahtuu?”

Alan yllättäen tuntea, että lähimmäisen ajattelusta on tullut minulle tärkeämpää. En ole vielä olemassa tässä ominaisuudessa, mutta alan haluta sen tapahtumista. Aikaisemmin torjuin jo pelkän ajatuksen tästä, mutta sitten hitaasti tulen tilaan jolloin haluan todella saavuttaa lahjoittamisen ominaisuuden ja rakkauden lähimmäistäni kohtaan.

Miksi näin yllättäen? Koska Valo vaikuttaa minuun. Tätä kutsutaan ihmeeksi, johon viitataan: “Valo joka saapuu korjaa”. Sama Valo, joka loi meidät ajattelemaan vain itseämme muuttaa meidät. Ja tämä on ihme, johon viitataan: “Egypistä poistumisen ihmeessä.”

Kun tämä tapahtuu tunnemme että jotain muuttui, vaihtui sisällämme. Tämä muuttaa kaikki perustat, asenteeni maailmaan, näkemykseni maailmasta ja ihmiskunnasta ja ajatukseni kaikista. Tulen yhtäkkiä itseni täydelliseksi vastakohdaksi.

Tämä on luomakunna teko, Luojan toiminta. Näemme Luojan teot tuntemalla tämän sisäisen vallankumouksen. Ja tämän vuoksi koko tätä kokemaamme prosessia kutsutaan Luojan työksi. Loppujen lopuksi me vain herätämme tämän teon ja Luoja toteuttaa sen.

Joten älä ole peloissasi, ole rehellinen: Emme oikeasti halua mitään muuta kuin vastaanottaa nautintoa ja ajatella vain itseämme, olemme silti sisältämme egoisteja, huolimatta käyttämistämme kauniista sanoista. Mutta Valo tulee ja muuttaa meidät suhteessa tekoihimme, opintoihimme, (Kabbalan) levitykseen ja yhtenäisyyteemme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: