Kuinka Hallita Luojan Ohjelmaa

Kabbalan viisaus opettaa meille kuinka siityä materialistisesta maailmasta henkiseen maailmaan, nykyisestä todellisuuden käsityksestä autenttiseen käsitykseen. Meidän täytyy selittää itsellemme, että nyt havaitsemamme todellisuus on näennäinen, tilapäinen ja satunnainen, riippuen sisäisistä ominaisuuksistamme. Todellisuus näyttää meistä pysyvältä, mutta todellisuudessa se voidaan muuttaa, korjata ja muovata.

Sanotaan että saat tietokoneen ja oletat ettei siinä ole mitään muita toimintoja kuin ne joista olet tietoinen. Katsot koko ajan samaa kuvaa, koska sinulla ei ole muutakaan. Yhtäkkiä tietotekniikan ammattilainen tulee ja sanoo: “Katso tätä näppäimistöä jonka toin sinulle; kokeile sitä.” Alat painella näppäimiä ja yllättäen huomaatkin useita uusia toimintoja.

SInulle näytetään kuvia, joista tunistat itsesi. Astut niihin ja alat ohjelmoida maailmaa jossa elät. Annat komentoja ja todellakin, kaikki ympärilläsi muuttuu. Tässä kohtaa alat ymmärtää että maailma toimii tietyn ohjelman mukaan jota kutsutaan “Luojaksi”.  Siihen pisteesen saakka mihin tulet Hänen kaltaisekseen, alat lopulta saavuttaa Hänen toimintojaan “komentajana”.

Myöhemmin saavutat tilan jossa otat näppäimistön omiin käsiisi, jossa kaikki komennot ja ohjelmat ovat saatavillasi, kaikki tämä toteutuu ja mikä olennaista, oman uskosi kautta. Niin ollen, kuva kuvalta alat järjestää ja muuttaa niitä (kuvia) kaikkia. Nyt voit suunnitella itse mitä olet, kuten on kirjoitettu “Israel on tähtien ja onnenmerkkien yläpuolella.”

Huomaat yllättäen että entinen elämä on jätetty taakse ja olet jo siirtynyt ensimmäisestä kuvasta kauas eteenpäin. Huomaat ette ole siinä (kuvassa). Mutta missä olet nyt? Huomaat olevasi tietyssä todellisuudessa ja olet sitoutuneena siihen, ohjelmoiden sitä. Se avautuu sinulle enemmän ajan, liikkeen ja tilan takana, edellisen todellisuudenkäsityksesi ulkopuolella ja elollisen tason ruumiisi ei enää ole siellä.

Tunnet jo että koko aineellinen maailma on hävinnyt, sillä sitä ei ollut olemassa alunperinkään; se oli yksinkertaisesti ensimmäiseen kuvaan liittynyt havainto. Tämän takia maailmaamme kutsutaan “teeskentelyn maailmaksi”. Kabbalan viisaus opettaa meille kuinka katsoa maailmaa oikein, tai kuinka paljastaa Luoja.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed