Globaalista Kasvatuksesta

Kysymys: Mitä on globaali kasvatus? Kuka sitä valvoo, koko maailman yhteinen, yksi opetuslautakunta?

Vastaus: Tämä on UNESCON tehtävä, Yhdistyneiden Kansakuntien erityinen virasto, joka on omistettu kysymykselle maailman kasvatuksesta.

Globaali kasvatus tarkoittaa luonnon lakien selittämistä. Meidän täytyy selittää, että olemme kaikki liittyneitä toisiimme, yhden ylemmän voiman hallinnoima ja meidän tulee toimia sen mukaisesti.

Ollakseen yksi koonaisuus tarkoittaa muiden ihmisten intressien huomioon ottamista. Muutoin aiheutamme itsellemme iskuja luonnolta, kunnes ymmärrämme ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa kuin yhtenäistyä. Iskut pakottavat ihmiset luopumaan egoismistaan: henkilö tulee tekemään mitä tahansa välttääkseen kärsimistä. Kaikki tämä voitaisiin saada aikaan hyvällä tavalla, Korjaavan Valon avulla.

En tietenkään selittänyt sitä tapaamisessani UNESCON johtajan kanssa, mutta lopulta minun täytyy tehdä se. Tämän Marx halusi tehdä. Hän ajatteli, että kun ihmiset alkavat yhdistyä, rakentaa sosialismia, he näkevät käytännössä etteivät kykene siihen. He alkavat etsiä ja ymmärtävät, että on olemassa vain yksi korjauksen keino: ylempi voima. Tämän vuoksi Marx oli ateisti eikä uskonut yhteenkään jumalista vaan lahjoittamisen voimaan.

Yksinkertainen havainto luonnosta opettaa meitä, että myös meidän täytyy yhdistyä. Ja myöhemmin, yrittämällä yhdistyä paljastamme ettemme kykene siihen. Silloin ratkaisu tulee paljastumaan. Tämän vuoksi meidän täytyy levittää Kabbalaa aktiivisesti. Maailma tulee tarvitsemaan sitä enemmän ja enemmän.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed