Ketä Tuomita Ja Miksi

Kysymys: Kun koen tulleeni torjutuksi ryhmässä, pitäisikö minun pysyä kärsivällisenä eikä tumita ystäviäni?

Vastaus: Sinun pitäisi tuomita itsesi heidän sijaan, sillä ainoa syy miksi havaitset heidät negatiivisesti on siinä, että egosi näkee heidät siten. Luoja keräsi kaikki nämä ihmiset ryhmään ja haluaa sinun yhtenäistyvn heidän kanssaan. Hän herättää sinussa vastenmielisyyden heitä kohtaan ja egoistinen halusi työntää sinua pois yhtenäistymisestä. Tätä kutsutaan pahuuden paljastumiseksi sisältäsi, kuten on kirjoitettu “Loin pahuuden taipumuksen ja loin Tooran sen korjaamiseksi.”

Nyt minun täytyy vetää puoleeni Valoa opiskelun aikana vain yhtä tavoitetta varten: Yhtenäistyminen toisten ihmisten kanssa ryhmässä jonka torjuin. En tarvitse mitään muuta. Jos asenteeni heitä kohtaan muuttuu opiskelun tuloksena, se tarkoittaa että Tooran Valo on vaikuttanut minuun ja olen saavuttanut lahjoittamisen ominaisuuden.

Toisin sanoen, tavoite ei ole yhtenäistyä ystävän kanssa tai korjata egoismiani. Nämä ovat vain keinoja. Tavoite on vetää puoleensa Luojan ominaisuus. Hänen kuvansa Valon “houkuttelemisen” avulla.

Tämän vuoksi asiat on järjestetty siten, että työnnän ystäviä pois. Tämä on siksi, jotta tarvitsisin Valon vaikutuksen joka antaa minulle Luojan (lahjoittamisen) ominaisuuden. Muuten sille ei ole mitään tarvetta. Toisin sanoen, meidän ei pitäisi ajatella tarvetta korjata jotain, vaan ajatella tosiasiaa, että saavutamme tavoitteen korjauksen keinoin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: