Risteyksistä Tehty Tie

laitman_701Meillä ei ole pekästään mahdollisuutta saavuttaa vapaata tahtoa, vaan meidän yksinkertaisesti täytyy saavuttaa se. Kukaan ei pysty välttämään sitä, sillä kaikki luonnon voimat työntävät ja vetävät meitä sitä kohti. Sinä, kaikki muut, maailman jokainen henkilö, jokaisen täytyy ymmärtää vapaa tahto jollakin tavalla.

Edessämme on kaksi tietä: Valon tie (Kabbalan tie) ja kärsimyksen tie. Valinta täytyy tehdä joka hetki. En oleta, että kun henkilö kerran  löytää itsensä risteyksestä ja valitsee kääntyykö oikealle vai vasemmalle, seuraisi vain sitä tietä.

Siirryin metrin eteenpäin yhdellä tiellä ja nyt, kohtaan taas valinnan seisoen jälleen kerran risteyksessä. Tein valintani, otin askeleen tällä tiellä ja löydän itseni jälleen seuraavasta risteyksestä jossa minun täytyy tehdä taas valinta. Joka askeleella minulle on annettu vapaus tehdä valita ja samat kaksi tietä avautuvat edessäni.

Minun täytyy jatkaa valitsemista niiden välillä, joka hetki, tilasta tilaan, jokaista utta pistettä pitki joiden kautta edistyn rakentamalla niistä linjan, tien lopulliseen korjaukseen, Gmar Tikkun.

Jokaisessa uudessa pisteessä minun täytyy päättää mihin suuntaan liikun ja koska piste on ympyrä, valitsen suunnan kaikista 360 asteesta. Kuitenkin, pohjimmiltaan kaikki nämä suunnat yhdistyvät kahdeksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi: Valon tieksi ja tuskan tieksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: