Mikä Tänään On Muuttunut?

Kysymys: Miksi kabbalan viisaus kätkettiin ihmisiltä? Siksikö ettei se vahingoittaisi ihmisiä jotka eivät vielä olleet sille valmiita? Mikä tänään on muuttunut? Olemmeko nyt valmiita ja voiko se nyt autta meitä?

Vastaus: Ihmiset olisivat voineet alkaa käyttää kabbalaa itsekkäästi, vain saadakseen nautintoa sen kautta, ja se on eräänlainen sopimattoman käytön Klipa (kuori). Ennen kuin ihmisen halu joka kohdistuu kabbalaan on kypsä, hänen ei tulisi lähestyä viisautta, sillä epäkypsä halu muuttaa kabbalan aivan toiseksi toiminnaksi.

Näemme kuinka monet ihmiset käyttävät kabbalaa tuottaakseen (ja myydäkseen) erilaisia vakaumuksia, uskontoja ja meditaatioharjoitteita. Jos ihmisen halu on kuitenkin kypsentynyt henkiselle evoluutiolle, se ohjaa hänet sielujaen yhteiselle kentälle joka on Valon täyttämä ja liikkuu aivan kuin elektroni kentässä, etsien oikeaa paikkaa. Näin se etenee.

Näinollen, läpi koko historiamme, meidän piti odottaa kunnes ihmisten halut kehittyisivät riittävästi ja se mahdollistaisi kabbalan viisauden paljastumisen heille. Nyt se on jokaisen henkilökohtainen asia päättää miten hän toteuttaa itseään.

Kabbala kätkettiin kunnes sielut olivat valmiita hyödyntämään sitä. Ihmisen halu ei ollut valmis siihen sillä oli epäselvää mihin halu itsesään liittyy. Sillä hetkellä kun halu on saavuttanut kypsyyden tulee selväksi että on kyse sen korjaamisesta, kabbalan viisaudesta tai joukosta joka seuraa kabbalisteja. Ennen kuin kaikki sielut olivat täysin sekoitettuja keskenään, oli mahdotonta kertoa tätä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed