Tämänhetkinen Tilanne On Harjoitus Luojalta

Kysymys: Aikanaan meidän tulee oivaltaa että haluamme yhtenäistyä, mutta että olemme siihen kykenemättömiä. Miksi jatkuvasti unohdan tämän?

Vastaus: Et sinä sitä unohda. Baal HaSulamilla on kirjoitus nimeltään ”Muistamisen Ihana Ominaisuus”, joka selittää että on mahdotonta muistaa jotakin ja sitten unohtaa se. Selitys on siinä että Reshimotit (informaatiogeenit)nousevat pintaan ja kulkevat lävitseni.

Siksi sinun ei tarvitse olla pahoillasi siitä että unohdit jotakin menneisyydestä tai jotakin uutta jota et halua unohtaa. Sinun tulee hyväksyä jokainen tilasi harjoituksena ja oivaltaa se. Tarvitsen kaiken sen mitä minulla on. Näen itseni sen jälkeen kun jotain on noussut pintaan ja alan työskennellä siitä pisteestä.

Siitä huolimatta mitkä halut tai ajatukset heräävät sinussa hämmentääkseen sinut näillä odottamattomilla ”yllätyksillä” tai loputtomilla kertauksilla, ne eivät katoa ennen kuin olet oivaltanut ne loppuun asti, ennen kuin olet päättänyt että tämä ajatus ei ole sopiva etkä halua keskittyä siihen, tai että se on houkutteleva ja sinä haluat oivaltaa sen loppuun asti. Mikään ei katoa ennen kuin teet sen lopullisen analyysin.

Nopeus jolla oivallat halusi ja ajatuksesi riippuu halustasi sietää ja kohota niiden yläpuolelle, työskentelemällä ”uskolla järkelyn yläpuolella”. Toisin sanoen se riippuu vain siitä miten paljon sisällytät itsesi ympäristöön.

Kysymys: Miksi minun pitää sietää tätä?

Vastaus: Siksi että olet velvoitettu olemaan pakenematta näiden halujen luota, mutta sinun tulee sen sijaan säilyttää ne, suorittaa analyysi ja kohota niiden yläpuolelle.

Jos esimerkiksi saan jonkin epämiellyttävän ajatuksen. Silloin tulen sisällytetyksi opiskeluun ja ryhmään, pitäen distanssia itseni ja häiriön välillä joka huolestuttaa minua. Päätän itseni puolesta että yksi on toista tärkeämpi. Jatkan samaa rataa kunnes tämä paha ajatus tyystin hylkääntyy ja se katoaa. Näin suoritan analyysin. Tämän jälkeen se tapahtuu aina uudestaan kunnes ”tallaan” sen kokonaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed