Globaalin Maailman Uudet Säännöt

laitman_727Historia osoittaa, että loppujen lopuksi, yksikään diktaattori ei ole tuonut kansakunnalleen mitään hyvää, ainoastaan kärsimystä. Näin he ovat työntäneet maailmaa kohti kehitystä. Nyt, kuitenkin, tilanteemme on täysin erilainen: Elämme globaalissa maailmassa.

Aiemmin, maailma oli olemassa vain pyramidin huipulla, yksittäisillä persoonallisuuksilla, jotka omistivat rajoittamattoman, suvereenin vallan ja kaikki toimi heidän sanojensa mukaan. Muutama sata vuotta sitten, tällainen hallitsija saattoi silti tehdä hyödyllisiäkin päätöksiä. Mutta tänään, globaalissa maailmassa, jos joku yrittää panna käytäntöön oman henkilökohtaisen mielipiteensä, hän tuo esiin vain oman tietämättömyytensä.

Se johtuu siitä, että globaalissa maailmassa, päätöksiä ei voi tehdä vain yksi hallitsija tai hallitus, tai edes hallitusten kokoontuminen. Siitä ei tule mitään! On tunnettava ja tiedettävä yleinen järjestelmä, kun taas presidentti ei sitä tiedä, eikä tunne; hän on jopa suurempi egoisti kuin kukaan muu (tämän vuoksihan hänestä tuli presidentti ylipäätään).

Näin ollen, yksi hallitsija tai hallitus ei tule onnistumaan: He tulevat valtaan, pitävät sitä kiinni muutaman vuoden, – ja kaatuvat. Tämä tapahtuu kaikkialla maailmassa. Tulemme näkemään, kuinka hallitukset rappeutuvat yhä enemmän ja enemmän. Jonakin päivänä miljoonat tulevat ulos kaduille, kuten Egyptissä juuri nyt tapahtuu, ja hallitukset romahtavat.

Miksei hallitus puolusta itseään, – missä on armeija? Sen kunnian päivät ovat ohitse, sillä se ei toimi tällä tavalla enää, maailma näyttäytyy kiinteästi kokonaisena, maailmanlaajuisena järjestelmänä ja ihmiset alapuolella eivät enää kuuliaisesti vain hyväksy kaikkea, mitä sen hallitsija sanoo ”ylhäältä”.

Nykyään maailma toimii erilaisiin periaatteisiin perustuen, vaikka emme ole tunnustaneet tätä vielä. Mitkään hallitsijat eivät voi auttaa meitä, eikä merkitystä, kuka tulee valtaan. Entisinä aikoina, hallitsijat kehittivät maailmaa kärsimyksien kautta, mutta he jokatapauksessa kehittivät sitä. Esimerkiksi Aleksanteri Suuri halusi esitellä Kreikan kulttuuria koko maailmalle, hänellä oli tutkijoita ja neuvonantajia, jotka auttoivat häntä siinä. Hänellä oli kokonainen ohjelma, mitä hän halusi tehdä maailmalle. Mutta tänään, hallitsijalle kuuluva edistäminen ei ole enää mahdollista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed