Sinäkin Tulet Puhumaan Runomuodossa

laitman_018Koko työmme tarkoitus on valmistella haluamme seuraavalle tasolle. Työskentelen ja teen ponnistuksia varmistaakseni itselleni: Mihin tarkalleen pyrin? Ehkä vieläkin ajattelen, että voin nousta korkeammalle tasolle omin voimin, tai ehkä en ole niin typerä enää, vaan ymmärrän, että en kykene siihen yksinäni, ja vain ylempi voima voi auttaa minua. Ja näin alan etsimään tapaa, tavoittaakseni Luojan. ”Pakottaa” Häntä auttamaan minua.

Kabbalistit sanovat, että voimme kääntyä kohti ylempää voimaa vain yhteiskunnan, – ryhmän kautta. Joten, kuinka monta vuotta minun täytyy tehdä työtä selittääkseni itselleni, että yhteiskunta on ainoa keino houkutella Luojaa auttamaan minua, ja minun osallistuminen ryhmään on yhtä kuin houkutella Luojan voimaa itseni korjaamiseen? Loppujen lopuksi, jos yhdistäydyn yhteiskuntaan juuri tätä varten ja pyydän vain tätä, niin Hän tekee sen, ja me – minä, ryhmä ja Hän – tapaamme kaikki siellä yhdessä, kuten on kirjoitettu: “Isra-El (joka pyrkii suoraan kohti Luojaa), Toora (ylempi Valo) ja Luoja ovat yksi.”

Tätä kutsutaan yrittämiseksi saavuttaa Luojan “suosio”.  Luoja tahtoo kuin sinä, kun sinulla on samat toiveet, kuin Hänellä. Sinun täytyy ymmärtää, että olet riippuvainen Hänestä ja sinun on madallettava egoasi. Kabbalistit selittävät tämän, hyvin tarkin sanoin, ja samalla hetkellä kun olet saavuttanut työsi loppuun saakka, alat puhua heidän sanoin; ”oksien kieli” toteutuu sinussa.

Sinulla ei ole muita sanoja!   Tulet puhumaan jakeita psalmeista tai rukouskirjoista. Tämä johtuu siitä, että Kabbalistit ottivat nämä sanat heidän saavutuksistaan: kokonainen sanojen ja kirjainten järjestys.  Voit alkaa puhua täsmälleen sama tavalla, koska kaikki mitä sanotaan, on epäilemättä määräytynyt seuraavalta tasolta, ja on mahdotonta sanoa toisin.

Tämä on kaikista lähestymistavoista kaikkein tieteellisin lähestymistapa.  Tavallinen tiede on hyvin hetkellistä; se toimii ainoastaan tämän maailman rajoissa, näissä rajallisissa olosuhteissa, ja siten kaikki on suhteellista.  Kuitenkin, Kabbala on täysin tieteellinen menetelmä, jossa kaikki tottelevat vain yhtä lakia. Koko maailmankaikkeudessa on käytössä vain yksi kaava, jossa: lahjoittaa ja vastaanottaa on yhdistettävä yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tätä ei edes tarvitse todistaa kenellekään. Etsimme tieteellistä näyttöä ja esimerkkejä, vain tuodaksemme ihmisiä lähemmäksi Kabbalaa. Kuitenkin Kabbalan viisaus itsessään ei vaadi mitään näyttöä; – se paljastuu henkilö sisällä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed