Valintasi: 3-5 tai 35 vuotta

laitman_528_01Kysymys: On sanottu, että kestää kolmesta viiteen vuotta käydä sisään henkiseen maailmaan. Miten säilyttää itseni tällä polulla, jos se onkin pidempi?

Vastaus: Voit pitää itsesi tällä polulla ainoastaan kabbalistisen ryhmän kautta. Ilman sitä sinulla ei ole mitään mahdollisuutta edetä, eikä myöskään pysyä tällä polulla, ei edes seuraavaan päivään, vuosista puhumattakaan.

Jos voit säilyttää halusi ja opiskelet yksin, ilman ryhmän antamaa tukea, olet väärällä polulla, ja petät näin itseäsi. Ehkä opiskelet saadaksesi tietoa tai saavuttaaksesi jonkin egoistisen tavoitteesi, – mutta et ole menossa oikeaan suuntaan.

Mieti mitä oikeastaan olet laskemassa: kalenterivuosiako vai ponnistuksia joita olet suorittanut? Olet ehkä tehnyt oikeita pyrkimyksiä vain muutamia viikkoja, 35 vuoden sijaan.  Kuinka monta sataa vuotta haluat joutua elämään tässä maailmassa, keräten näitä pyrkimyksiäsi jotka kestävät vain kolmesta-viiteen vuotta?

Mutta voit lopettaa tämän työn kolmessa – viidessä vuodessa ja paljastaa henkisen maailman, sillä edellytyksellä, että haluat työskennellä ryhmässä, ympäristösi kanssa. Kehittää haluasi nauttia oikeassa ilmapiirissä, oikealla perustalla. Muulla tavalla se ei kehity ja istut opiskelemassa ilman ympäristösi tukea, laskemalla vain aikaa kellostasi. Mutta tällainen kello on väärä: Se ei laske ympäristösi kanssa tehtyä työtä – ja näin ollen, sillä ei myöskään ole minkäänlaista arvoa.

Sinun tulee viettää nämä vuodet ympäristösi vaikutuksen alaisena, ei ole mitään tarvetta odottaa viittä kalenterivuotta, sillä se ei ole ajan kysymys. Mutta jos et ole tällaisen vaikutuksen alla, niin et ole edes alkanut kehittymään vielä. Joten minkälaisia tuloksia odotat viidessä vuodessa?

On todella helppoa tarkistaa oletko saanut voimaa ympäristöstäsi.  Ilman ympäristön voimaa sinulla ei olisi voimaa ollenkaan, tuntisit kuin olisit kuollut. Ja ainoastaan silloin, kun saat voimaa ryhmältäsi, kykysi palautuu, nouset takaisin opiskelemaan kabbalistisia tekstejä ja pystyt jälleen ajattelemaan.

Se on kuin sähköjärjestelmä: Jos järjestelmä saa vaikka vain hiukan sähköä, se alkaa toimia, kun taas ilman sähköä se pysähtyy. Ja tämä sähkö voi tulla pelkästään ympäristöstä.

Nimittäin, henkinen KLI (astia) on yhteydessä ympäristöön,  joka on juuri siellä missä paljastan henkisen maailman. Ja jos tällainen yhteys puuttuu, niin ei ole olemassa paikkaa mistä löytää henkisyys.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed