Jokaisella Hetkellä On Syynsä

laitman_527_08Henkisyyden saavuttaminen tulee hyvin hitaasti, sillä se on uudenlaisen rakenteen merkki henkilössä. Emme voi edes kuvitella mitä toisen luonnon, olemuksen saavuttaminen tarkoittaa. Tätä ei ole, eikä ole koskaan ollut maailmassamme, koko Universumissa; se ei ole tapahtunut koskaan historiassa.

Luonto jonka saavutamme on rakentunut asteittain useiden yksittäisten yksityiskohtien ja tilojen perustalle. Tämä on se Ylemmän Valon yllämme tekemä, täsmällinen, lakkaamaton ja hidas työ.

Henkisyyden saavuttamisen prosessissa on lantenssi (viive) vaihe, jossa henkilön työ henkisten ominaisuuksien valmistelussa tapahtuu. Tämä edustaa kirjaimellisesti uutta syntymää.

Emme pelkästään lisäksi synny henkiseen maailmaan; meidän on käytävä läpi muutoksia jokaisella halujemme asteella: 0 (Shoresh, juuri), 1 (Aleph), 2 (Bet), 3 (Gimel), 4 (Dalet). Vasta silloin tunnemme, että jotain on tapahtumassa meille. 4 (Dalet) viimeiseen tasoon saakka kaikki tapahtuu epäselvällä tavalla joka on salattu meiltä.

Se on kuin menisimme luotujen nollapisteestä tasolle jossa halumme henkisyyteen alkaa herätä. Tämä ei edes ole se todellinen halu; se on jonkinlainen ymmärtämys tästä halusta, ero siitä mitä ikinä meissä onkaan olemassa. Ensin tämä tapahtuu henkilön tuntemuksissa ja sitten mielessä. Näin Ylempi Valo vaikuttaa meihin.

Tämän vuoksi on epärealistista odottaa kaiken tapahtuvan sekunnissa, vaikkakin henkilön täytyy toivoa sitä kaikin voimin. Toisin sanoen, jokaisen hetken tulee olla se viimeinen ja jos henkilö ei onnistunut, olkoon se seuraavan hetken alku.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed