Löydä Mitä Meiltä Puuttuu

laitman_524_03Yhtenäisyys ei herää eloon ennen kuin siitä tulee elintärkeää. Meillä on kaksi vaihtoehtoa: Joko painotamme yhtenäisyyden tärkeyttä välillämme tai siten, että kaikki meidän muu toiminta paitsi yhdistyminen tuo silti Uudistavan Valon. Se tulee kuitenkin vaikuttamaan meihin negatiivisesti, näyttäen meille kuinka epäyhtenäisiä olemme. Sitten, loppujen lopuksi yhdistymme pakon edessä, tuskan ja kärsimyksen tuloksena.

Oletetaan etten halua ylläpitää terveyttäni ja lopulta tuhoan elimistöni kunnes alan tuntemaan että se on vaikeuksissa. Tämä tunne pakottaa minut kuntouttamaan ruumiini.

Niin emme myöskään me ylläpidä ryhmän henkistä terveyttä. Emme ylläpidä yhtenäisyyttä. Me kuitenkin opiskelemme, levitämme Kabbalaa ja suoritamme muita erinäisiä tekoja. Nämä toimenpiteet vetävät Uudistavaa Valoa luokseen. Lopulta se osoittaa meille mikä on nimenomaan se ongelma. Jos emme tekisi kaikkea tätä, emme myöskään tuntisi ongelmaa. Joten siinä on tietty etu: Se auttaa meitä ymmärtämään, ettemme käsitä asian ydintä.

Haluat löytää Luojan. Mieti sitä “paikkaa” halua, jossa Hän on paljastettu. Ei ole olemassa Valoa ilman Klitä (astiaa).

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed