Valmistautuminen Oppituntiin, Jälleen Kerran

Valo rakentaa yhteyden välillemme ja me paljastamme Luojan ainoastaan sen sisällä. Meidän on pyrittävä tähän, ei ainoastaan omaksi parhaaksemme, vaan antaaksemme Hänelle mielihyvää. Kun saavutamme rakkauden Luojaan, me paljastamme Hänen rakkautensa meihin. Kaiken opiskelun tarkoituksena on osoittaa tai herättää rakkaus Luojaan.

On selvää, että juuri nyt emme tunne pienintäkään tarvetta tähän. Muistamme Ylemmän Voiman olemassaolon vasta, kun meistä tuntuu pahalta.  Meidän luontomme toimii vain silloin, kun meiltä puuttuu jotain, jolla haluamme toteuttaa ja täyttää itsemme.

Emme tunne mitään tarvetta Luojaan ja lisäksi, emme tunne mitään tarvetta rakastaa Häntä. Mutta jos yritämme keinotekoisesti pyrkiä kohti Luojaa, ja käytämme apuna työskentelyä ryhmässä, tulemme vähitellen saamaan vaikutusta Valosta, joka tuo meille erityisiä ominaisuuksia, kuten rakkaus ja lahjoittaminen.

Tämän laadun voimme suunnata vain kohti Luojaa, koska Hän on ainoa olemassa oleva, meidän lisäksemme. Kuitenkin, saavuttaaksemme Hänet, meidät on asetettu tälle erityiselle tasolle, nimeltä “tämä maailma.” Ja täällä, perheemme ja ystäviemme avulla, voimme toimia ja käytännössä saavuttaa rakkautta asianmukaisessa ympäristössä. Näin nousemme rakkaudesta luotuihin, sille tasolle joka on rakkaudesta Luojaan.

Tällä tavoin pääsemme ulos egoismistamme, muutamalla itserakkautemme – lähimmäisen rakkauteen, ja perheemme sekä ystäviemme kautta tulemme saavuttamaan rakkauden Luojaan.

Siten paljastamme myös todellisen luonteen niistä “keinoista”, joita olemme käyttäneet. Osoittautuu, että Luoja itse jakaa todellisuutemme tällä tavalla, jotta meillä olisi mahdollisuus saavuttaa Hänet ”harjoittamalla” näitä keinoja. Todellisuudessa ei ole mitään, paitsi itseni, jossa on koko todellisuus ja Luojamme, joka on sen kaiken yläpuolella

Joten rakentakaamme intentio Valon vastaanottamiseen, aie joka uudistaa keskinäistä opiskeluamme, paljastaa rakkauden välillämme ja rakkautemme Luojaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: