Luojan Tunnistaminen

Kysymys: Mikä on ryhmä?

Vastaus: Ryhmä on jokaisessa meissä oleva halu löytää itsensä yhdistyneenä toisten ja Luoja kanssa. On kirjoitettu: “Israel, Toora ja Luoja ovat yksi.” Ryhmän muodostavat ne, jotka pyrkivät yhdistäytymään toisten kanssa tarkoituksenaan paljastaa se voima joka täyttää heidät tässä yhtenäisyydessä.

“Minä” on minun henkinen liike eteenpäin; on vain tämä liike, millään muulla ei ole merkitystä. Minun “Minä” voi olla egoistinen, asettua vastaan: “En halua yhtenäistyä” tai vaihtoehtoisesti “Haluan yhtenäistyä”. Otan huomioon vain tämän.

Ryhmä ovat ne kaikki muut, jotka haluavat olla yhteydessä samassa kehityksessä, vaikkakin he saattavat asettua sitä vastaan. Olemme täällä ja yritämme tehdä tämän yhdessä paljastaaksemme Luojan omissa haluissamme, muodon vastaavuuden mukaisesti.

Emme voi mitenkään paljastaa Häntä muutoin kuin ominaisuutena, jonka luomme välillemme. Tämä “työkalumme” tuo esiin sen mitä tapahtuu ulkopuolellamme. Olemme luomassa tunnistimen, joka havaitsee Luojan siihen “herkkyyteen” saakka jonka olemme saavuttaneet välillämme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: