Kuinka Estää Rakkautta Jäähtymästä

Zohar, Johdanto, Artikkeli “Kaksi Pistettä” Kappale 121: Tämän takia erkaantumisen voimia kutsutaan “lukoiksi”, sillä ne tukkivat lähestymisen portit ja ajavat meidät pois Luojasta. Jos nujerramme ne siten etteivät ne vaikuta vaikuta meihin, “jäähdytä” Hänen rakkauttaan sydämissämme, lukoista tulee ovia, pimeydestä tulee valo ja happamasta makea.

Kysymys: Mitä tarkoittaa “Hänen rakkautensa jäähtyminen sydämissämme?”

Vastaus: Jos henkilö valmistautuu ensin tosiasiaan että hän pyrkii saavuttamaan rakkauden Luojaa kohtaan, tarkoittaen lahjoittamisen ominaisuuden tulemista rakastetuksi, hyväksytyksi ja haluttavaksi henkilölle.  Tämä siten, että hän tuntee luokseen tulevan lahjoittamisen ominaisuuden suurena arvona ja palkintona kaikesta tekemästään työstä, että hän “valmistelee” itsensä oikeita toimenpiteitä varten.

Sitten, oikeanlaisen valmistutumisen nojalla hän katsoo eri tavalla kaikkia häiriötekijöitä jotka näyttävät tulevan hänen eteensä “jäähdyttääkseen” hänet, työntäen hänet pois Luoja rakastamisesta, pois lahjoittamisen ominaisuudesta. Hän näkee tämän ikään kuin apuna, sillä nimenomaan ylittämällä ne, henkilö tulee vahvemmaksi, ymmärtäväisemmäksi, rohkeammaksi ja oppineemmaksi. Suuren ymmärryksen ja vahvistumisen kautta hän kohoaa lahjoittamisen ominaisuuteen.

Jos haluan esimerkiksi olla fyysisesti vahva, silloin kaikki työni painojen kanssa, hyppiminen ja juokseminen ovat harjoittelua joiden avulla tulen vahvemmaksi. Kaikki riippuu valmistautumisesta. Jos en halua olla vahva, jos tämä ei vaivaa minua, silloin jokainen eteeni kohoava este vie minulta halua kehittyä. Kierrän ne, enkä ole onnellinen niiden (esteiden) tulemisesta.

Näenkö esteet Ylhäältä lähetettynä apuna joiden tarkoitus on kasvattaa minua ja kohottaa minut Luoja tasolle, vai en? Tämä riippuu pyrkimyksestäni, valmistautumisestani ja ympäristöni tuesta. Tämä on ainoa keino jotta voimme edsityä.

Kaikki riippuu valmistautumisesta. Ennen kuin avaan kirjan, tulen ryhmään, aloitan opiskelemaan tai miettimään yhtään mitään, minun on kysyttävä kysymys, ” Miksi teen tämän? ja Mitä minun pitäisi ajatella?” Ainoa asia jota minun pitää ajatella on kuinka tehdä laskelma analyysin “totuus vastaan valhe” mukaan, ennemminkin kuin aistimusten “makea vastaan hapan” mukaan. Silloin yritän välittömästi rakentaa arvostelukykyäni perustuen analyysiin “totuus vastaan valhe”. Jos asia on näin, silloin ainakin tiedän etten ole siellä, en halua sitä jne. En siitäkään huolimatta kuitenkaan erota totuutta: Kuka olen juuri nyt ja mitä tapahtuu sisä- ja ulkopuolellani?

Tämä on välttämätöntä! Tässä suhteessa kaikki riippuu olosuhteista tai ympäröivästä ympäristöstä tehdystä valmistelusta. Vilja ei voi kasvaa, jollei ympäristö tarjoa sille kaikkea mitä se tarvitsee kasvaakseen. Itsekseen se yksinkertaisesti kuihtuu. Täytyy olla olemassa ympäristö joka herättää henkilön ja vaikuttaa häneen.

Kuvittele että olet ympäristössä jossa jokainen pyrkii olemaan fyysisesti vahva. Silloin opit toisilta ja osallistut kaikkiin harjoituksiin heidän kanssaan. He hyppivät ja nostavat painoja aamusta iltaan! Miksi? Koska se on heidän tavoitteensa, heidän päämääränsä.  Alat toimimaan samalla tavalla halusitpa sitä tai et, koska vastaanotat heidän päämääränsä tärkeyden. Näet jokaisen esteen, jokaisen painon joka sinun täytyy nostaa, jokaisen harjoitteen joka sinun täytyy tehdä sinulle annettuina mahdollisuuksina kasvuun. Siinä kaikki. Ei ole mitään muuta tilaisuutta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: