Henkinen Virus

Baal HaSulam “Messiaan Torvi”… Israelin lapset lunastetaan vasta kätketyn viisauden paljastumisen jälkeen siinä suuressa määrin kuin se on kirjoitettu Zohariin. “Tässä koostumuksessa, israelilaiset lunastetaan maanpaosta.”

Siihen asti, kunnes Kabbalan viisaus on levinnyt ympäri maailmaa, Israel ( ”Isra“-“suoraan”, “El“- Luoja), eli ne, joilla on Luojan pyrkimykset, eivät voi paljastaa Valoa joka uudistaa ja jonka on tultava  heidän lävitseen koko ihmiskunnalle. Maailman on oltava valmis vastaanottamaan tämä viisaus; muuten Israel jää egoistisen luonteensa orjuuteen.

Zohar paljastettiin nopeuttamaan koko maailman kehitystä. Mutta mikä tässä kirjassa on niin erikoista? Miksi se vaikuttaa maailmaan niin paljon?

Totuus on, että emme elä tässä aineellisessa maailmassa, se vain näyttää tällä tavalla meidän sisäisellä ”ruudullamme”. Maailma on yksi; todellisuus on yksi.

Niinpä, kun Zoharin kirja, henkinen lähde on paljastettu aineellisella tasolla, se koskettaa ja vaikuttaa meihin. Tämä lähde nopeuttaa kaikkia nykyisiä sieluja ja meidän edistymistä ja se leviää kuin virus. Se tunkeutuu jokaiseen haluun, jokaiseen reaktioon ja alkaa muuttaa niitä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed