Poispääsy Epätoivosta

laitman_177_08Kysymys: Onko ilo edistymisen kriteeri?

Vastaus: Kun sulaudun yhteen Luoja kanssa ja sijoitan itseni Hänen vaikutuksensa alaiseksi, tunnen että teen Hänet onnelliseksi.

Kys. jatk.: Mutta emmekö tule epätoivosta? Pitäisikö minun olla onnellinen vai vain tietää että Hän on (onnellinen)?

Vastaus: Joskus henkilö tuntee epätoivoa, mutta tämä ei saa aikaan edistystä. En voi lähentyä Luojaa tässä tilassa. Parasta on tehdä kaikki mahdollinen välttääkseen uppoamasta epätoivoon. On kirjoitettu: ” Typerys istuu kädet ristissä kuluttaen itsensä loppuun.” On Klipa luulla, että edistymme epätoivosta.

Kun (minä) “rellestän” surullisesti pahuudessani toivoen edistyväni, Klipa estää totuuden minulta. En näe valoa, Luojaa, maailmaa täynnä korjauksia, iloa ja täyttymystä. Olen pahuudessa, kuten mato retiisissä ja sieltä minulla ei ole mitään mahdollisuutta edetä.

Emme koskaan edisty pahuudesta. Kuvittele lapsi upotettuna pahuuteen. Kuinka hän kasvaa? Hän hädin tuskin pystyy siihen tai hän ei kasva lainkaan.

Kasvamme vain ilosta, täyttymyksestä ja hyvästä vaikutuksesta. Sen takia meidän täytyy laittaa kaikki energiamme poispääsyyn epätoivosta ja juosta siitä pois. Jokainen ylimääräinen epätoivossa vietetty hetki on pahasta. On parempi että menet ottamaan nokkoset; mitä tahansa muuta kuin tottua epätoivoon.

Kys. jatk.: Mitä tarkoittaa tervehtiä ensin Luojaa ja sitten ihmistä?

Vastaus: Tämä tarkoittaa, että ensin sinun täytyy yhdistää ajatuksesi ja tavoitteesi elämässä, syy miksi olet luotu ja miksi teet(asioita), ajattelet ja päätät tämän? Ja tottakai, tämä on sen takia jotta paljastaisit Luojan sisältäsi. Tämä tarkoittaa että olet tervehtinyt Häntä. Sen jälkeen käännyt (sisälläsi olevan) ihmisen puoleen ja tervehdit häntä tuodaksesi hänet Luoja tasolle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed