125 Täydellisyyden Saavutusta

laitman_206Olemme olemassa vain yhdessä ja ainoassa Luojan luomassa todellisuudessa, mutta paljastamme sen vain meitä vastaavalle asteelle saakka. Asteelle jolla olemme ominaisuuksiltamme samankaltaisia sen kanssa. Todellisuus itsessään on pysyvä ja muuttumaton ja sitä kutsutaan Äärettömyyden maailmaksi.

Sillä välin esiinnymme nautinnonn halussa, ominaisuudessa, joka on Äärettömyyden maailman vastakohta: aikomus (intentio) vastaanottaa lahjoittamisen sijaan. Voimme korjata itsemme suorittamalla peräkkäisiä korjauksia kerta toisensa jälkeen, 125 kertaa. Jokainen korjauksemme muuntautuu uuudeksi saavutukseski ja näin me edistymme.

Tämä vaiheittainen saavuttaminen, joka noudattaa muodon yhtäläisyyden lakia, jossa ei ole sijaa kompromisseille: sijaitsemme järjestelmässä joka toimii kuten elävä organismi. Jos vastaat sitä (olet samankaltainen sen kanssa), vastaanotat oikealla tavalla. Jos taas et (ole samankaltainen) , vastaanotat tämän vastaavuuden puuttumisen mukaisesti. Olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa luontoon  riippuen samankaltaisuudestasi sekä  voimiesi suuruudesta siihen.

Jos mikään meissä ei muuttuisi, pysyisimme aina samassa tilassa. Mutta koska Reshimot (“informaatio” geenit, data) kasvavat ja muuttuvat meissä jatkuvasti, olemme tulossa kasvavassa määrin luonnon vastakohdaksi ja eroamme siitä enemmän ja enemmän. Tämä on juuri se mitä tunnemme, oire, erinäisten täyttämättömien halujen ja ongelmien kertymisestä.

Näin tunnemme voimat, jotka painostavat meitä voimakkaammin ja voimakkaammin pahuuden puolelta. Nämä voimat pakottavat meidät väistämättä kääntymään hyvyyttä kohti, tarkoittaen, kuinka saavutaa samankaltaisuus luonnon kanssa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: