Merkki, Kun Luoja Kutsuu

Kysymys: Ihmiset kysyvät minulta usein, mitä Kabbala on ja yritän selittää heille sen luonnetta ja tarkoitusta. Vastauksina monet ihmiset myöntävätkin; “Kyllä, olen myös samaa mieltä, tunnen samalla tavalla. Joo, tiedän mitä puhut. “Joten tarkoittaako tämä, että heillä on myös piste sydämessä? Miten ihmiset, joilla on tämä piste, eroavat niistä muista ihmisistä, jotka myös etsivät jotain?

 

Vastaus: Piste sydämessä on osa Luojaamme. Kun se tulee ilmi sinussa, saat “merkin”, joka kutsuu sinua Hänen luokseen.

Tunnistamme sydämen pisteen, kun se tuo henkilön Kabbalan tieteeseen, paikkaan tai verkkoon, josta kaikkien sydämen pisteet tulevat. Kabbala ei ole vain kirjallisuutta, vaan viisautta ja koko yhteisen järjestelmämme ohjelma. Kabbalakirjat antavat sinulle voimaa tästä ohjelmasta ja sinä käytät sitä ensimmäiseen henkiseen sysäykseen.

Todellisuudessa, sinä et ole koskaan jättänyt tätä “ohjelman järjestelmää.” Olet aina sen sisällä, kytkettynä muihin ja yhteinen kehonne on elossa. Se on Äärettömyyden Maailman (World of Infinity) Malchut, joka todella on olemassa, – vaikka et tunne, kuinka sinä kuulut siihen.

Sen sijaan, että tuntisit sen ”pääikkunan”, tunnet olevasi aivan eri “ikkunassa”. Olet samassa paikassa, mutta koet eri maailman, maailman josta puuttuu sisäinen yhteenliittyminen.  On olemassa kaksi ikkunaa: yksi, joka on luonnollinen, oikea, todellinen ja syvä, ja toinen, joka on virtuaalinen. Juuri nyt ruudussani on kuvitteellinen maailmamme, mutta sen rinnalla on myös sisäinen ruutu, jossa olemme kaikki Ikuisuuden tasolla.

Ja tämä on se, mistä kabbalistit puhuvat

Pyrin siihen sydämeni pisteen avulla, haluamalla siirtyä virtuaalisesta ruudusta todelliseen, paikkaan, jossa olen kytkettynä, yhteydessä jokaiseen. Jos sydämeni piste on aidosti herännyt, löydän itseni tällaiseen ryhmään. Avaan kirjoja jotka puhuvat tällaisesta sisäisestä ruudusta ja lukiessaan niitä herätän siellä olevan Valon, joka alkaa edistämään minua.

Kuitenkin, jos henkilö ei välitä kabbalistisista kirjoista, eikä ryhmän yhtenäisyydestä ja mikäli hän ei tunne sisäistä tarvetta, hänellä ei myöskään ole sydämen pistettä. Hän kuvittelee kaikenlaisia asioita ja etsii henkisyyttä niin Intiasta, kuin eri uskonnoista ja uskomuksista, meditaatiosta, New Age:sta ja niin edelleen. Toisin, kuin henkilö, jolla on piste sydämessä, sillä tämä henkilö ei pysty jättämään polkuaan enää. Hän voi “pitää taukoa”, kohdata erilaisia ongelmia, mutta hän ei koskaan tule vaihtamaan sydämensä pistettä mihinkään muuhun.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: