Kysymyksiä Ja Vastauksia

  1. Minun on aina muistettava, että pahuus on voima peräisin Luojalta, koska “Ei ole ketään muuta paitsi Hän”. Miten minun tulee käsitellä pahuutta? Pahuus annettiin minulle korjausta varten, joten se voidaan muuntaa hyvyydeksi.
  2. Milloin pahuus muuttuu hyvyydeksi? Se tulee tapahtumaan silloin, kun näen pahuuden ja Luojan välissä korrelaation.
  3. Miten voi paljastaa pahuuden muuntuvan hyvyydeksi? Valo siirtyy haluun ja välissä ei ole sermiä (kytköstä, yhteistä intentiota ja keskinäistä taetta), joten Valon hyvyys muuntaa pahuuden (itsekkyyden) hyvyydeksi, joka täyttää “tilan” välissämme. Pyrkimystemme mukana vetää puoleemme Ympäröivää Valoa (Ohr Makif) keräämme pahuuden (egoismin, faaraon, Luojan vastakohdan), joka muuntuu hyvyydeksi (lahjoittamiseksi, rakkaudeksi, Luojan ilmestymiseksi).
  4. Kuinka laskemme koko työmme Luojan ansioksi? Kaikki tulee Luojalta. Maanpako on kun Luoja kätkeytyy henkilöltä; työ maanpaossa on Luojan paljastuminen ja maanpaosta poistuminen tarkoittaa “Ei ole ketään muuta päitsi Hän” paljastumista.
  5. Mistä syystä henkinen mieliala kuormitetaan? Johtuen siitä tosiasiasta, että henkilö unohtaa vastaanottavansa kaiken Luojalta! Muistaessaan sen, silloin heti määrittyy miten suhtaudutaan ja reagoidaan tuohon tilaan, jota kutsutaan Luojaksi.

[149021]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed