Kabbalan Viisaus Ja Kabbalistit

thumbs_laitman_281_01Kabbalan viisaus ei ole uskonto. Se ei ole mystiikkaa, eikä parantava menetelmä. Ei myöskään ole kyse maagisista kyvyistä tehdä ihmeitä, eikä taikuudesta, tai pimeistä voimista. Kabbalan viisaus ei auta yhtä ihmistä saavuttamaan etulyöntiasemaa muihin nähden. Päinvastoin, sen vaikutuksesta henkilö muuttuu rakastavaksi ja huolehtivaksi toisia kohtaan.


Kabbalan viisaus ohjaa meitä kohti ylemmän maailman hahmottamista ja näin ollen kaikki henkilön alkuperäiset parametrit muuttuvat, tarkoittaen hänen ominaisuuksiaan ja suhtautumistaan maailmamme ja koko luomakuntaan. Se muuttaa henkilön aivan eri olennoksi. Hänen älynsä (ajatuksensa) ja sydämensä (toiveensa) muuttuvat täysin erilaisiksi ja hän alkaa ajatella, käyttäytyä ja tuntea aivan eri tavoin kuin tavallinen ihminen.
Toisaalta, valtava, koko maailman havainnoiminen on olemassa hänessä. Toisaalta taas hänen on vaikea elää tässä maailmassa aivan kuten aikuisen on vaikea elää päiväkodissa, sillä hän joutuu jatkuvasti ponnistelemaan  tasapainottaakseen itsensä pieniin lapsiin. Kuitenkin yhdessä ylemmän maailman kanssa hänen on myös oltava meidän maailmassamme. Sen lisäksi hän ei näytä ainutlaatuisuuttaan missään tilanteessa ja on jatkuvasti pakoitettu tekemään kompromisseja.Kabbalisti ei voi olla kenenkään vihollinen. Itse asiassa, hän on paras ystävä koko ihmiskunnalle, koska hänen kaikki taipumuksensa ovat suunnattuja tuomaan ihmiskunnan kohti onnellista ja täydellistä olemassaoloa.


[146688]

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed