Uuden Maailman Sarastus

laitman_419Ihmiskunta ei ole riittävässä määrin käsittänyt sitä, mitä sen pitäisi löytää, tai mitä paljastaa. Olemme hämmentyneitä ja emme ymmärrä, mikä olisi oikea tapa toimia. Kabbalan viisauden tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä elämäämme mukavaksi tässä aineellisessa maailmassa. Päinvastoin, se kertoo meille kuinka meidän on aloitettava nousu – tästä maailmasta – ylempään maailmaan, joka vähitellen on alkanut paljastumaan meille.

Siellä elämä on täysin erilaista: Se ei ole meissä, – vaan meidän välillämme. Tässä maailmankaikkeuden alkeishiukkasien välisessä tilassa, alamme kokea aivan uudenlaisia ilmiöitä ja alamme tuntea eri tavalla: Olemme kaikki erottamattomia olentoja, jotka ovat maailmanlaajuisesti kytkettynä ja elävät yhdessä – yhtenäisessä järjestelmässä. Sen sijaan, että tuntisin vain itseni, alan tuntea koko järjestelmän yhtenä kokonaisuutena. Tämän myötä häviää tunne yksilöllisestä minuudesta. Henkilön “minusta itsestä” tulee kollektiivinen, – koko maailma.

Kabbala kertoo, että tämän siirtymisen on tapahduttava meidän aikanamme. Siksi näemme globaalin kriisin kaikessa, mikä on syntynyt tuhansien kehityksemme vuosien aikana. Meidän tulee olla tietoisia myös siitä, että emme enää voi jatkaa elämäämme menneessä paradigmassa ja kuinka nyt on tullut aika muuttaa erilainen asenne, – niin itseämme, kuin koko maailmaa kohtaan.  Meidän on aloitettava tutkimaan “kuilua” välillämme, joka on täynnä valtavia voimia ja jotka itse asiassa hallitsevat meitä kaikkia.

Tuloksena tästä, opimme keitä me olemme ja minkä vuoksi olemme täällä ja voimme näin saavuttaa täysin toisenlaisen elämän. Toisaalta, meitä työnnetään sitä kohti kärsimyksiemme kautta, kun taas toisaalta, meitä vetää myös jokin sisäinen voima, joka kutsuu. Jokaisella ihmisellä on tämä “piste sydämessään”, se on lähtökohta uuteen maailmaan, joka paljastuu välillämme olevassa ”kuilussa”.

Koko Kabbalan viisaus rakentuu siihen, kuinka paljastaa tämä uusi maailma, tai uusi ulottuvuus, – jossa emme vielä ole olemassa, – ja kuinka kertoa meille ne keinot,  jotka auttavat meitä kehittämään kykyä tuntea ja tutkia sitä, sekä lisäksi; millä tavalla voimme olla vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed