Pietarin Konventio: Liiton Solmiminen

thumbs_laitman_939_01Solmimme liiton konventiossa, koska ilman liittoa emme saavuta yhteistä halua, jonka avulla voimme paljastaa Luojan. Se ei ole kenenkään päähänpisto, vaan välttämätön edellytys, joka on tarpeellinen henkisessä työssä.

Muodon vataavuuden lain mukanaan, astian (Klin), joka havaitsee tietyn ominaisuuden, pitää muistuttaa tuota ominaisuutta myös tässä maailmassa. Ota fysiikka, kemia, fysiologia, tai minkä haluat esimerkiksi, se on sama kaikilla tasoilla.

Niinpä meidän pitäisi saavuttaa muistuttamisen ominaisuus ja muuttua yhtäläiseksi Luojan kanssa, ja se on saavutettavissa kytköksessä välillämme, kun nousemme egon yläpuolelle. Tähän meidän pitäisi pyrkiä. Sellainen reitin ja intention hyväksyminen, ja tämän tilan saavuttaminen, sitä kutsutaan liitoksi. Vaikka emme ole saavuttaneet sitä vielä, sitoudumme siihen.

Voimme kertoa ihmisille tästä etukäteen. Emme yritä piilottaa mitään, ja tämä on syy siihen miksi järjestämme konvention, joka antaa meille maksimaalisen kytköksen ja yhtenäisyyden, ja jopa toivon mukaan muistutamme ja saavutamme yhtäläisyyden Luojan kanssa ensimmäisellä tasolla, mikä tarkoittaa Hänen ilmestystään.
[142769]
Konventiosta Sotshissa 25,8.2014, Luento 4

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: