Voimistuminen Yhtenäisyytemme Avulla

thumbs_laitman_231_03“Valo ja Aurinko”: Kun Israel yhtenäistyy ja harjoittaa Tooraa se nujertaa kaikki, jotka nousevat sitä vastaan​​.

Tässä ei ole kyse pelastuksesta tai muiden voittamisesta. Loppujen lopuksi muut ovat meidän sisäisiä vihollisia, jotka ovat piilossa sisällä luonteenlaadussamme. Vain kiitos yhtenäisyyden, me, Israelin kansa, voimme nousta ja hallita kaikkia itsekkäitä haluja, kaikkia voimia, jotka erottavat meidät.

Siksi meidän ei pitäisi taistella eroamme vastaan suoranaisesti, vaan pitäisi pyrkiä yhtenäisyyteen. Se on erittäin tärkeää ja se antaa meille oikeaan suunnan työssämme. Emme voi hukkua eroavaisuuksiimme ja yrittää paikata rikkoutuneita yhteyksiä, koska sellaiset pyrkimykset eivät koskaan onnistu. Meillä on vain työstettävä yhtenäisyyttämme, ja sitten me korjaamme eroavaisuudet kun ammennamme voimia yhtenäisyytemme kautta.

Ne, jotka aikovat liimata särkyneet osat yhteen, eivät korjaa mitään. Se on yksinkertaisesti typeryyttä, emmekä saa harjoittaa sitä. Loppujen lopuksi erillisten palasten ei pitäisi vain koskettaa toisiaan, vaan muuttua yhdeksi kokonaiseksi. Siitä syystä toiminta-alueena on vain yhtenäisyys.
[139181]

 

Päivittäinen kabbalaluento, osio 3, Daily Kabbalah Lesson 7/10/14, Baal HaSulamin kirjoituksia

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed