Miten Kytkeytyä Kolikon Molempiin Puoliin

thumbs_laitman_527Kysymys: Kuinka on mahdollista olla poikkeamatta intentiosta edes hetkeksi ja tehdä kaikkensa Luojan tähden?

Vastaus: Tätä varten sinun täytyy olla täysin kuuliainen tovereille siten, että teidän keskuudessanne tunne nimeltään Luoja paljastuu.

Luoja on sisäinen tunne, Bore (Bo Re), eli tule ja näe sisäisellä visiolla. Saavuta sellainen tila, tunne se ja pysy siinä. Tätä kutsutaan kiinnittymiseksi Luojaan.

Tämä on kuitenkin saavutettavissa vain yhteisen, kollektiivisen astian (Klin) avulla, toisin sanoen oikeassa yhteydessä tovereiden kanssa, keskinäisessä kokonaisuudessa, rakentaen mosaiikkia siten, että kaikki sen rajat sulautuvat yhteen vain yhden halun luomukseen.

Tämä tapahtuu Valon vaikutuksen alaisena. Meidän puoleltamme vaaditaan vain ponnisteluja, puolet kolikosta (Shekel), ja toinen puoli, joka on tämän työn toteuttaminen, tulee Ylhäältä.

Puhuminen Luojasta (tovereiden rakkaudesta) ja Luojan kanssa olemisesta (lahjoittamisen ja rakkauden ominaisuuden toteuttamisesta) ovat kaksi eri asiaa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: