Meidän On Tehtävä Jotakin Muuttaaksemme Maailmaa

thumbs_laitman_547_06Ihmiset eivät tunne tarvetta yhtenäistyä, mutta he ymmärtävät, että heidän pitäisi yhtenäistyä, silloin kun he kokevat, että heiltä puuttuu tavalliset aineelliset asiat. Tämä on ensimmäinen elottoman luonnon taso.

He haluavat parantaa elämäänsä ja he ymmärtävät, että on mahdollista löytää joitakin asioita, jotka voivat auttaa heitä kun kytkeytyy. Kytkeydyttyään useita kertoja, meidän avullamme, he ymmärtävät, että siinä piilee erityinen voima: miellyttävä, hyvä luottamuksen ja ilon tunne. Mutta se ei riitä.

Jos he alkavat muuttamaan ympäristöään ja elämäänsä tämän yhteyden voiman avulla, he todella onnistuvat näkemään, että heidän toimintansa voi muuttaa maailmaa. Mutta tehdäkseen sen, heidän on tehtävä jotain muuta kuin vain istua ja iloita siitä kuinka hyvä olo heillä on yhdessä.

Nyt heidän on todellakin täytettävä yhteyden voima: muutettava elämäänsä, elämää naapurustossaan, suhteita perheessään, suhtautumistaan lapsiin, vaatia, että hallitus tekee uusia lakeja parantaakseen koulutusta ja kytköstä ihmisten välillä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: