Hyvä Esimerkki

thumbs_Laitman_506_3Kysymys: Yhteiskunnassa on liikaa väkivaltaisia, aggressiivisia lapsia, jotka jopa lyövät vanhempiaan. Tuleeko integroitu ympyrä korjaamaan heidät?

Vastaus: Näissä tapauksissa on tärkeää nostaa koulutustasoa ja moraalia keskustelemalla ympyrässä moisesta käyttäytymisestä. Ja hyvä esimerkki on annettava.

Anna lasten puhua rakkaudesta vanhempiaan kohtaan, pehmeydestä. Voivatko he maksaa takaisin vanhemmilleen sen mitä he antoivat heille varhaislapsuudessa, muistaen miten heidän äitinsä huolehti heistä, kuinka isä oli huolissaan heistä? Keskustelussa tulisi olla mukana myös tavallisia lapsia ja aggressiivisten pitäisi kuunnella heitä. Sen jälkeen on välttämätöntä yrittää hyvin hienotunteisesti sisällyttää heidät keskusteluun, niin että se juurtuu heihin.

Mutta tärkeää on kunnollinen integraatio, myötätunto ja empatia. Jos aggressiiviset lapset näkevät, että heidän ikäisensä ovat vahvoja, tunnollisia ja terveitä kun he suhtautuvat vanhempiinsa rakkaudella, ymmärryksellä, myötätunnolla ja huolenpidolla, niin he saavat siitä hyvän esimerkin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed