Kysymys Ja Vastaus Esteen Molemmin Puolin

thumbs_Laitman_083Paikka, josta tämä kysymys kysytään on erittäin tärkeä. Kysymys symbolisoi yhteyttäsi ilmiöön ja kykyäsi selventää sen lähde. En usko, että olet tilassa, jossa voit löytää oikean vastauksen tiettyyn kysymykseen. Tämä ei voi tapahtua ennen Machsomia (estettä).

Koko todellisuus laskeutuu Ylhäältä ja se kaikki tapahtuu Machsomin jälkeen. Ennen Machsomia maailma on kuvitteellinen. Se mitä näemme on korruptoitu ja vääristynyt kopio henkisestä maailmasta, jonka mukaan on mahdotonta ymmärtää mitään. Tämä on havainnomisesi tällä hetkellä, kuten kaikkien muidenkin ihmisten, jotka kaipaavat ruumiillista täyttymystä ruoan, seksin, perheen, rahan, kunnioituksen ja tiedon kautta.

Toisaalta opit, että lahjoittaminen on hyvä asia. Toisaalta kysyt kysymyksen ja toisaalta haluat löytää vastauksen. Tämä ei toimi ennen kuin tämä kuva on vakiintunut yhtenäiseksi kuvaksi, joko ennen Machsomia tai sen jälkeen, mutta on mahdotonta kysyä yhdellä puolella siitä, mitä tapahtuu vastakkaisella puolella. Joten on mahdotonta vastata tällaisiin kysymyksiin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed