Näkevä Sydän

thumbs_laitman_527_03Kysymys: On olemassa sanonta “Herra avaa hänen sydämensä silmät”. Mitä “sydämensä silmät” tarkoittaa ja miten ne voidaan avata?

Vastaus: Avata sydämen silmät tarkoittaa, että sydän on viisas ja että se ymmärtää. Silmät ovat Hochman astia ja  sydän on Binan astia. Kun nämä astiat yhtyvät Abana ja Imana (isänä ja äitinä), Hochmana ja Binana, silloin henkilö alkaa tuntaa Hochman sydämensä sisällä.

Sydämemme on halu vastaanottaa, halu nauttia. Sydän on korjattu, kun se saavuttaa lahjoittamisen ominaisuuden, Hassadimin valon. Silloin voin ymmärtää piilotetun todellisuuden, joka hallitsee meitä Hassadimin valon mukaan joka on pukeutunut sydämeen. Sitten sydämeni muuttuu viisaaksi sydämeksi, sydämeksi, joka ymmärtää, sydämeksi, joka tuntee.

Se ei pelkästään tunne aineellista halua nauttia, vaan myös oikean todellisuuden. Tämä tarkoittaa sitä, että olen saavuttanut sydämen viisauden. On olemassa korjaus halussa nimeltään sydän, joka on Hassadimin valon suorittama ja sitten Hochma on pukeutunut Hassadimiin. Silloin sanotaan, että sydän ymmärtää ja tällaisia ​​ihmisiä kutsutaan viisassydämisiksi, koska he ovat saaneet Hassadimin korjauksen ja heidän halujensa korjauksen. Hassadim ovat niin korjattuja, että ne voivat myös saada Hochman valon ja vastaanottaa lahjoittakseen, silloin sydän alkaa nähdä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: