Mihin Kulutamme Elämämme

thumbs_laitman_547_05Uutisissa (Pro100News): “Jos henkilö on 70-vuotias ja hän nukkuu 8 tuntia päivässä, silloin hän on nukkunut 22 vuotta. Vietämme 15% elämästämme työssä – 12 vuotta. Kaupungin asukas viettää 5-8 vuotta maantiellä. Päivittäinen ruoan laitto vie 7 vuotta elämästä; naimattomilta se vie 2 vuotta vähemmän.

“Vietämme 4 vuotta syöden keitettyä ruokaa. Kotirouva viettää 9 vuotta elämästään tehden kotitöitä, työssä käyvä nainen – 4 vuotta. 4 vuotta vietämme katsellen TV:tä, 2 vuotta puhuen puhelimessa, 4 vuotta ostoksilla, jne. Elämä on lyhyt, eikä meidän kannata tuhlata sitä turhanpäiväisiin asioihin!”

Kommenttini: Pääasia ei ole mitä teemme fyysisesti, vaan mikä askarruttaa mieltämme. On mahdollista ja välttämätöntä tehdä kaikki tämä, mutta kysymys kuuluu: “Miksi elät saaminasi seitsemänäkymmenenä vuotena?” Jos mieltäsi askarruttaa elämänan tarkoituksen kysymys, ts. kohoaminen ihmisen kehityksen seuraavalle tasolle, nouseminen ylempään maailmaan, silloin et elä elämääsi turhaan…vaikka ulkoisesti teet samoja asioita kuin muut. Pääasia on intentiosi jokaisessa, tavallisimmassakin teossa!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: