Ryhmä On Puhdistava Voima

thumbs_Laitman_524_01Kysymys: Miten voimme alinomaa keskittyä rakkauteen ja lahjoittamiseen?

Vastaus: Voimme keskittyä rakkauteen ja lahjoittamiseen vain oikeassa ympäristössä, joka on meidän pelastuksemme. Emme voi edes kuvitella, miten tehokas ja ainutlaatuinen tämä apu on, se on kuin pyörivä haarukka, jonka avulla voimme virittää jokaisen ominaisuuden, jokaisen sielun kielen.

Toisaalta, on olemassa lahjoittamisen ominaisuuksia haudattuna syvälle yleisen sielun kaikkiin hiukkasiin, kiitos särkymisen. Ja toisaalta, on niitä, jotka saavat tämän lahjoittamisen ominaisuden herätyksen ja ovat valmiita aloittamaan työskentelyn sen kanssa ja kytkeytymään toisiinsa. Valmius kytkeytyä ja yhtenäistyä muuttaa heidän yhteisönsa henkiseksi mekanismiksi, jossa kuka tahansa, joka haluaa puhdistaa ja vahvistaa itsensä oikeaan suuntaan voi tehdä niin.

Mutta tämän yhteisön on jatkuvasti selvennettävä ja etsittävä mitä muuta voidaan parantaa. Tämä on sitä mitä jatkuva ryhmätyöskentely on; jokainen työskentelee kytköksen eteen muiden kanssa.

Koko itsekäs kollektiivinen korvataan yhdellä yhtenäisellä yhteisöllä ja sitten tämä yksi yhtenäistynyt rakkauden ja lahjoittamisen ominaisuus, johon jokainen liukenee, jättimäinen yksikkö, joka koostuu monesta, muuttu puhdistavaksi voimaksi, koska Ylempi Valo läpäisee sen. Se muistuttaa Luojaa ja on vastaavuuden muodossa Hänen kanssaan, Hänen voimansa kanssa, Hänen epäselvän läsnäolonsa ja myöhemmin Hänen selkeän läsnäolonsa kanssa, joka menee juuri tämän järjestelmän kautta, jota kutsutaan ryhmäksi.

Nyt sen edustajat, jotka ovat koko ryhmän voiman kantajia, voivat mennä ulos yleisön joukkoon ja työskennellä kytköksen eteen kaikkien kanssa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed