Työkalut Luojan Havaitsemiseksi

thumbs_laitman_528_04Kysymys: Miten voimme ottaa käyttöön saman asenteen Zoharin kirjaa kohtaan kuin asenne, jonka yritämme luoda seminaareissamme? Asian ydin on se, että integroidussa koulutuksessa meistä yhtäkkiä tuntuu, että meiltä puuttuu lähde ja jos lisäisimme Zoharin kirjan seminaariin se voisi nostaa meidät uudelle tasolle …

Vastaus: Se tulee tapahtumaan. Meidän pitäisi nähdä Zoharin kirja sovittimena Luojan ja meidän välillämme. Luoja lisää tämän kirjan osaksi meitä, kirja avautuu ja rakentaa meitä ja sen avulla paljastuu.

Zoharin kirja on työkalu. Se ei ole kirja sen tavallisessa merkityksessä, vaan kokoelma keinoja löytää Luoja luodussa.

Mutta kirjan voi paljastaa vain ryhmässä, joka on valmis. Zohar rakentaa meitä, mutta pitäisi olla oikea tapa valmistautua, jotta Zoharin kirja alkaa toimia.

Kysymys: On olemassa harha, kun istuu kirjan edessä yksin, eikä ystäväpiirissä, että Zoharin opiskelu on individualistinen prosessi. Miten me voimme voittaa tämän, jotta tuntisimme, että olemme yhdessä Zoharin ympärillä koko maailman Klin kanssa?

Vastaus: Sinun pitäisi puhua siitä ennen oppituntia. Tätä kutsutaan intentioksi ennen opiskelua ja myös sen aikana. Se on tultava sisältä. Sekä Valot, että astiat ovat selvennettyjä sisäpuolelta. Ulkoiset neuvot eivät auta täällä. Tämä on selvää.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: