Koskien Vastuuta Maailmasta

thumbs_laitman_259_02Mielipide (Michael Khazin, taloustieteilijä ja poliittinen analyytikko): “Tänään ei ole voimaa maailmassa, joka olisi valmis ottamaan vastuun  ratkaisujen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Uusia konsepteja ei löydy, resursseja ei ole ratkaisujen langettamiseksi ja niiden rankaisemiseksi, jotka poikkeavat niistä.

“Moderni poliittinen maailma ei koostu poliitikoista, eli ihmisistä , jotka ovat valmiita kantamaan poliittisen vastuun, vaan ylläpitäjistä, jotka ovat vain valmiita vastuuttomasti soveltamaan vakioratkaisuja. Esimerkkitoteutus tästä politiikasta on tehdä päätöksiä kollektiivisesti – niin, että yksikään ylläpitäjä ei ole vastuussa mistään.”Kovan kriisin koetellessa, tämä temppu ei toimi ja se johtaa väistämättä tilanteeseen jossa ‘rotat pakenevat uppoavasta laivasta’. Moderni ylläpitäjä ei suostu ottamaan vastuuta ja siitä syystä alamme väistämättä nähdä oikeiden poliitikkojen paluun, jotka alkavat kehittää uusia ‘pelisääntöjä’.””Mutta koska viime vuosikymmenten aikana kukaan ei valmistellut näitä ihmisistä, siksi ensimmäisten päätösten laatu tulee olemaan hyvin kaukana ihanteellisesta.”

Kommentti: Ongelmana on, että on mahdotonta valmistella tulevia johtajia missään nykyaikaisessa järjestelmissä, sillä tulevaisuus rakentuu täysin erilaisesta integroidun vuorovaikutuksen periaatteesta. Nämä johtajat voidaan kouluttaa vain integroidun kasvatusmenetelmän avulla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: