Ihmiskunnan Tulevaisuus

thumbs_Laitman_715Kysymys: Mikä on toivottu kuva tulevaiasuudesta, joka on kuvattu integroidun kasvatuksen kirjassa? Minne ihmiskunta on suuntaamassa?

Vastaus: Ihmiskunnan toivottu tulevaisuus on oppia systemaattista tasapainoa luonnolta.

Pitämällä koko luontoa tarkistusmittana, meidän tulee muuttaa ihmisen luonne integroiduksi siten kuin se on meitä ympäröivässä maailmassa, sillä olemme kaikkein kehittynein sisäinen osa luontoa, mutta itsekkäästi kehittynyt ja tämä kertoo, että sen laita on hyvin huono. Teemme sitten mitä tahansa, tuhoamme tilan ympärillämme. Siitä syystä, jos alamme opetella luonnon integroidut lait ja haluamme elää harmoniassa sen kanssa, tämä on oleva paras ratkaisu pulmiimme.

Integroidun yhteiskunnan on elettävä kahdella tasolla, sillä henkilö koostuu kahdesta osasta: fyysisestä kehosta ja hengestä, joka puskee häntä eteenpäin. Henki omaa itsekkään muodon. Miten voimme tasapainottaa sitä?

Kehomme on saatava edellytykset luonnolta toimiakseen normaalisti, kun taas hengen—halujemme ja kaipauksiemme—on oltava tasapainossa, sillä nyt ne ovat itsekkäitä. Tämän hyväksi meidän on asetettava yhteisön paras oman parhaamme yläpuolelle ja tunnettava itsemme kiinteäksi osaksi koko järjestelmää.

 

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed