Oikeamielinen Voi Pudota Seitsemän Kertaa Ja Kohota

thumbs_Laitman_514_04Me ruumiillistumme alimmalle tasolle, joka on nimeltään “tämä maailma” ja me löydämme itsemme sieltä. Olemme syntyneet täällä, kehitymme, elämme, sijaitsemme fyysisessä kehossa ja käsitämme todellisuuden viiden aistin avulla.

Kaikki tämä on niin, että tästä tilasta, joka on absoluuttinen nollapiste suhteessa henkisyyteen, epäonnistuen joka kerta, henkilö voi tietää, miten päästä henkimaailmaan vapaan valinnan, vapaan toiminnan avulla.

Me tunkeudumme läpi henkisesti vähän, Uudistavan Valon avulla, parannamme ominaisuuksiamme ja aistejamme ja putoamme jälleen tälle tasolle henkisen maailman ulkopuolella. Taas kohoamme ja uudestaan putoamme. Joka kerta tapahtuu pudotus tähän maailmaan, aivan täydellinen erottuminen henkisyydestä ja taas uusi nousu alkaa, mutta suurempi arvollisesti ja laadullisesti.

Näin me toimimme kunnes selvitämme kaikki särkyneet halut ja liitämme ne yhteen meidän suhteemme kautta niihin, kuin toveri rakkaudessa ja yhtenäisyydessä. Lopulta aikaansaamme yhden Klin, yhden halun, joka tarkoittaa, että saavutamme lopullisen korjauksemme.

Maailmassa, jossa meistä tuntuu, että olemme olemassa, ei ole mitään muuta tekemistä, paitsi houkutella Uudistavaa Valoa, voimaa, joka voi kohottaa meidät tältä alhaiselta tasolta korkeammalle tasolle. Sen jälkeen putoamme taas tänne ja taas kohoamme, mutta korkeammalle tasolle kuin edellinen. Kuten sanotaan, “Sillä oikeamielinen voi pudota seitsemän kertaa ja kohota” ( Sananlaskut 24:16 ) tai “Kukaan ei voi turvautua Mitzvan (käskyn) aiheeseen ellei hän ole epäonnistunut siinä” (Mishnah Halachot).

Tämä on tapa  selkeyttää särkyminen ja sen korjaus, jonka kautta liitämme yhä useampia särkyneitä Kelimejä, kytkemällä ne yhteen. Pohjimmiltaan tämä on kohoaminen tämän maailman pisteestä ylöspäin sopusoinnussa henkisten tikkaiden kanssa. Kaikki tämä riippuu vain siitä, kuinka monta Kelimiä liitämme yhteen toimintaan, yhteen intentioon.

Siksi yksi asia, joka on elintärkeä meille, on houkutella Uudistavaa Valoa. On tärkeää järjesteäytyä vaikuttaaksemme siihen tehokkaimmin, selvittääksemme mikä halumme, intentionmme ja kaikki toimintamme tulee olla. Jos Ohr Makif  (Ympäröivät Valo) vaikuttaa meihin samassa määrin, kuin me houkuttelemme sitä, silloin se on meistä kiinni järjestää ryhmä, opiskelu, levittäminen ja elämämme sen mukaisesti, jotta kaikki ohjataan ja kytketään tuhon päämäärään: Uudistavan Valon maksimaaliseen tarpeeseen.

Ja niin kaikki puhe, opiskelu ja intentio opiskelun aikana tullee koskea vain tätä aihetta, se on henkilöstä kiinni  ymmärtää, että tässä elämässä, nykyisen tason olemassaolossa, siellä, jossa tänään oleskelemme, ei ole muuta päämäärää. Jos henkilö tekee tämän työn ja ​​houkuttelee Uudistavaa Valoa, joka kohottaa hänet ensimmäiselle henkiselle tasolle, niin hän ansaitsee tämän kohotuksen. Sillä selkeät lait toimivat täällä myötäsukaisuudessa Valon ja astioiden kanssa.

Ja jos henkilö ei ansaitse paljastumista, silloin hän säilyy saman Reshimon (henkisen geenin) kanssa. Tietenkin hän parantaa sitä hieman toimintansa kautta, mutta lopulta hän päättää olemassaolonsa aineellisella tasolla ja siirtyy tämän maailman seuraavalle tasolle. Toisin sanoen, hän kuolee ja syntyy uudelleen, hän alkaa kehittyä tämän maailman uudessa tasossa. Nämä ovat kymmenen Sefirot mutta ilman sermiä (Masach), joten siksi näemme sen aivan kuten kehon syntymän tässä maailmassa.

Vaihtoehtoja ei ole, jos haluamme oivaltaa itsemme, meidän on oltava huolissamme vain Uudistavasta Valosta! Siksi on aina tarpeen kritisoida, selventää opinnot, levittäminen, tovereiden kokoonpano, ateriat, kaikki elämässä. Onko kaikki järjestetty siten, että kaikki pyrkimyksemme antavat maksimaalisesti hyötyä valaistumisen jatkumiselle ja sen houkutelemiseksi meille? Vetääkö sen ominaisuudet, sen suunta puoleensa?

Tämän perusteella se on meistä kiinni järjestää kaikki suhteet välillämme. Vain valaistuminen on tärkein tavoite ja se määrittää kaikki toimintamme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: