Ikuinen Putki

thumbs_laitman_569_01Minun täytyy nousta egoistisen haluni yläpuolelle hyväksyäkseni Luojan ja luotujen tärkeyden. Ne ovat minuksi muuttuvan putken molemmissa päissä ja minun täyty nähdä heidät itseäni tärkeämpinä. Minun täytyy vain muodostaa se putki jka yhdistää ne. Käytän itseäni kumoamalla itseni Luojan sekä ihmisten halun edessä tullen eräänlaiseksi puhemieheksi heidän välilleen.

Luontoni on vihata kaikkia muita paitsi itseäni, joten kun kohoan egoni yläpuolelle rajoittamalla sitä minusta, tulee piste. MIien voin muuttaa tuon pisteen putkeksi?

Muodostan sen Hassadimin Valon määrän mukaan joka määrittää putkeni halkaisijan. Halkaisija määrittyy sillä, kuinka suuressa yhteydessä olen Luojaan ja luotuihin Hassadimin yläpuolella. Muutan tämän putken linkiksi ja yhdistäväksi linjaksi.

Siellä toimii kokonainen järjestelmä. Jos Luoja ja luodut olisivat tasa-arvoisia mitään putkea ei tavittaisi. Toisaalta, heidän täytyy lopulta tulla yhtäläisiksi ja yhdistyä kaikin mahdollisin keinoin.

Tarkoittaako tämä siis sitä, että putki katoaa? Ei, putki ei tule katoamaan mutta siitä tulee ikuinen ja kiitos heidän, se tulee olemaan minä. Otan lahjoittamisen halun Luojalta ja vastaanottamisen halun luoduilta ja tulen yhdistymään molempien kanssa.

Tulen silloin ymmärtämään että molemmat, Luoja ja luodut ovat minussa vaikka teenkin työtä heille.

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: