Aave, Joka Järjestelee Tuoleja

On olemassa useita tarkistuspisteitä reitin varrella, joista täysin puuttuu materialistiset merkit, joiden avulla on mahdollista arvioida etenetkö vai ei. Ensimmäinen tasti on se pyritkö aistimaan itsesi ryhmän keskellä. Ei keskellä kaikkien huomiota, esitellen itsesi tärkeimpänä, vaan keskellä yhteisiä toiveita, keskellä yhtenäisyyttä, lahjoittamista ja keskinäistä välittämistä, itse kivijalalla, “yhdellä jalalla”, eli pilarilla, jolla yhtenäisyys lepää: “Mikä on vastemielistä itsellesi, älä tee sitä toiselle.”

Ensinnäkin, älä häiritse muita! Eli rajoita itse “Tzimtzum Alephin” tilaan, ikään kuin et ole olemassa tai et käytä haluasi nauttia, jotta siellä voi olla paikka muille vierelläsi ja itse et käytä mitään paikkaa ollenkaan, muutut nollaksi, kuin aave. Sinä vain tarjoat paikkaa muille, kuten esimies, joka järjestelee tuolit ja huolehtii siitä, että jokaisella on paikka. Tämä on nimeltään “Mikä on vastemielistä itsellesi, älä tee sitä toiselle.”

Eli itse et käytä mitään paikkaa ollenkaan, mutta tarjoat sitä kaikille tovereille. Tämä on ensimmäinen edellytys ja siksi sitä kutsutaan “seisoo yhdellä jalalla”. Todellakin, henkilön täytyy pysyä tässä periaatteessa ja eri toimet voivat tapahtua sen yläpuolella, mutta sen seurauksena. Siksi, jos onnistut saavuttamaan sen tunteen, nousemaan aamulla tai ennen jokaista toimintaa, tämä tarkoittaa sitä, että etenet oikeaan suuntaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed