Professori: Kuulostaako Se Tärkeältä?

Kysymys: Välittääksemme määrättyä tietoa, henkilöllä on oltava tietty sosiaalinen asema (tohtorin tutkinto, jne. ). Onko tämä tärkeää integroidun kasvatuksen opetuksessa? Tai päinvastoin, mitätöimmekö itseämme korostaaksemme menetelmää ja pysyttelemme taka-alalla?

Vastaus: Mielestäni tässä tapauksessa tittelillä ei ole väliä, koska mielipiteet meistä ja yllättävät ainutlaatuisen menetelmämme tulokset leviävät hyvin nopeasti.

Jokapäiväisessä elämässä, ihmiset eivät mene lääkärille usein, mutta menevät tavanomaiselle parantajalle, koska hänen parannuskeinonsa tuo mukanaan erikoislaatuisen tuloksen. Näin ollen henkilö ei tarvitse lääkäreitä, jotka antavat hänelle injektioita, tekevät hänelle leikkauksia jne; hän tarvitsee parantajan, joka antaa hänelle  luonnollisia ainesosia ja tämä auttaa häntä voimaan paremmin. Tärkeintä on tulos.

Sen lisäksi tänään korkea tittelit (sekä osteut, että ansaitut) eivät merkitse meille paljoa. Olemme saapuneet tilaan, jossa emme tiedä miten pelastaa henkilö, miten parantaa hänet, miten auttaa häntä. Näin korkeasti arvostetut tittelit menettävät merkityksensä. Emme voi saoa, miten tehokas tapaaminen professorin kanssa tulee  olemaan, vaikka hän on voittanut useita palkintoja. En usko, että se on niin tärkeää.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed