Älä Istu Joutilaana

On selvää, että henkilö ei voi tehdä mitään Luojan tähden. Hän toimii rangaistuksen pelosta tai palkkion toivossa, mutta se on aina omaksi hyväkseen. Sillä hetkellä kun asiat sujuvat hänen kohdallaan, hän unohtaa Luojan. Näemme, että henkilö tavallisesti kääntyy Luojan puoleen, kun hänestä tuntuu pahalta ja kun hän ei voi käsitellä jotakin asiaa. Mutta sillä hetkellä kun hän huomaa, että voi selvitä ilman Luojaa, hän jättää tämän. Me sitävastoin suoritamme toimia, joiden avulla haluamme päästä lähemmäksi Luojaa ja haluamme myös korjata intentiomme, tai ainakin pyrimme tekemään niin.

On ihmisiä, jotka ajattelevat, että heillä on jo lahjoittamisen intentio ja että he yhtyvät Luojaan meditaation kautta. Mutta asian ydin on se, että on mahdoton operoida lahjoittamisen intentiota tai edes haluta päästä lahjoittamisen intentioon, jos et suorita toimia. Intentiota ilman toimintaa kutsutaan “demoniksi”, hengeksi, joka ei ole todellinen.

Jos kuitenkin operoimme halulla muuttaa intentiomme ja perustaa ensimmäinen korjattu osa sieluamme, se tapahtuu. Siitä syystä olemme täällä nyt toiminnan maailmassa. Meidän tarvitsee vain suorittaa oikea toiminta, paikkansapitävyys on ilmeinen ja intentiot korjautuvat itsestään siinä määrin, että jokainen haluaa korjata ne. Tärkeintä on olla istumatta joutilaana.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed