Sota Vai Rauha

Kysymys: Monia merkkejä on nähtävissä, jotka ennustavat, että ihmiskunta on menossa kohti globaalia sotaa. Meidän tehtävämme on saada ihmiset pohtimaan elämäänsä. Mutta näyttää siltä, että se on jännitystä, joka löytyy luonnollisena potentiaalina. Monet jopa haluavat sitä …

Vastaus: Yhteiskunnassa on useita ihmisiä, jotka haluavat sotaa. Sodan aikana he rikastuvat ja kiipeävät ylöspäin yhteiskunnan tikkaita. Sodat organisoivat uudelleen koko yhteiskunnan, kaatavat kuningaskuntia, muuttavat presidentit jne. Sodat laukaisevat valtavia uudistuksia.

Mutta tosiasia on, että nyt muutokset olisi tehtävä yhteiskunnassa, yhteiskunnan on siis muututtava maailmanlaajuisesti yhteen kytkeytyneeksi. Joten jos on sota, se olisi kauheaa, sillä se paljastaisi kaikki negatiiviset ominaisuutemme, sanoisin, että myrkkyhöyry on korjattava erityisesti integroidun kasvatuksen avulla. Seuraava sota olisi universaali, eikä vain jossain päin Eurooppaa, mutta myös Afrikassa, Australiassa, jossa ihmiset eivät tällä hetkellä edes tunne mitään.

Tämä johtuu siitä, että maailma on globaali tänään ja ihmiset eivät vieläkään halua sopeutua uusiin olosuhteisiin, eivät halua olla globaalisti kytköksessä toisiinsa, sota paljastaisi meille yhteyden välttämättömyyden.

Meidän on levitettävä tietoa ja autettava muita ymmärtämään, että ei ole muuta mahdollisuutta kuin integroitua tai luonto yhtenäistää meidät pakottamalla meidät valtavien tragedioiden läpi, kuten ydinsodan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed